سالاد گیبوتس(گریپ فروت)
مواد لازم برای 4 نفر :
گریپفروت................................................................... ۲ عدد
گوجهفرنگی كوچك ................................................... ۲۵۰ گرم
خیار.......................................................................... ۲ عدد
پنیر سفید.............................................................. ۱۰۰ گرم
آووكادو..................................................................... ۱ عدد
مغز كرفس خرد كرده به صورت خلال باریك...................... ۱ پیمانه
مواد لازم برای سس:
گشنیز.................................................................. چند ساقه
سیر پوست كنده.................................................. ۱ حبه
لیموترش............................................................. نصف عدد
روغن زیتون .........................................................۵۰ میلیلیتر (سهونیم قاشق سوپخوری)
نمك و فلفل........................................................ به میزان لازم
نعناع................................................................ چند ساقه
زیتون سیاه....................................................... ۱۰ عدد
روش تهیه :
گریپفروتها را به دو نیم تقسیم كنید و داخل آنها را با احتیاط و به كمك قاشق خالی نمائید. دقت كنید پوست گریپفروت آسیب نبیند. گوشت گریپفروت را در ظرفی جداگانه كنار بگذارید. گوجهفرنگیها را به دو نیم برش بزنید. خیارها را با پوست به صورت حلقههای نازك برش بزنید. پنیر سفید را به صورت مكعبی خرد كنید. آووكادو را چهار قسمت سازید و پوست آن را بگیرید. سپس آن را به شكل مكعبی خرد نمائید. گشنیز، سیر، آب لیموترش، روغن زیتون، نمك و فلفل را در مخلوطكن بریزید و سس را تهیه كنید. گوشت گریپفروت، گوجه فرنگی، مغز كرفس، خیار، پنیر، آووكادو، برگهای نعناع و دانههای زیتون را در كاسهی بزرگی بریزید و مخلوط كنید و داخل پوست گریپفروت بریزید و با سس میل نمائید.
یادآوری: چنانچه آووكادو در دسترس نبود، میتوانید آن را حذف كنید.