شامی کباب
مواد لازم برای ۶نفر
گوشت چرخكردهی بدون چربی................................................................۵۰۰ گرم
تخممرغ درشت........................................................................................۲ عدد
سبزیجات معطر (ترخون، مرزه، شوید، جعفری و گشنیز) خرد كرده................۱۵۰ گرم
آرد.......................................................................................................۱ قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و زردچوبه.............................................................................به مقدار لازم
پیاز متوسط (ریز رنده شده و آبگرفته).......................................................۱ عدد
روغن سرخ كردنی..............................................................................به مقدار لازم
گوجهفرنگی و سبزیجات (برای تزئین)....................................................به مقدار لازم
روش تهیه :
تمام مواد را با چنگال یا همزن بالونی كاملا مخلوط كنید. در ظرف مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس از مواد مخلوط شده، گلولههائی بردارید و در دست به صورت كتلتهای بیضی شكل درآورید و در روغن سرخ كنید (این، شكل سنتی آن است). چنانچه بخواهید زیباتر باشد، از قالبهائی به شكل گل یا اشك نیز میتوانید استفاده كنید. آنگاه شامی را بر روی كاغذ خشككن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. اكنون در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با گل گوجهفرنگی و سبزیجات تازه، تزئین نمائید. در بروجرد، این غذا را همراه با گوشتاب - كه طرز تهیهی آن در مجلهی شمارهی ۱۶ آموزش داده شده - میل میكنند.