Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:21

9
اسفند
چکدرمه

چکدرمه

طرز تهیه چکدرمه

چکدرمه

 

 

مواد لازم برای ۶تا۸نفر

پیاز متوسط .......................................................۲ عدد

روغن................................................................۴ قاشق سوپخوری

فلفل، زردچوبه، زیره و نمک..................................به مقدار لا زم

گوشت گوسفندی پرچرب ...................................۱ كیلوگرم

رب گوجه فرنگی...............................................۴ قاشق سوپخوری

برنج (۲ ساعت قبل از پخت،  خیس بخورد.) .........۶ پیمانه

 

روش تهیه :

 

ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد و همراه روغن سرخ كنید. سپس فلفل و زردچوبه و بعد گوشت ریز شده را به آن بیفزائید و خوب همراه پیاز تفت دهید. آنگاه رب گوجه فرنگی را به آن بیفزائید و خوب سرخ كنید. وقتی رب گوجه فرنگی خوب رنگ پس داد، به مقدار لا زم آب جوش به آن بیفزائید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن كاملاً تبخیر شود.

حالا  برنج را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید. سپس زیره، نمک و بعد به میزان ۳ تا ۴ پیمانه آب به آن بیفزائید (به اندازه ای كه برنج شل نشود). در صورتی كه آب، بیش از میزان لا زم اضافه شود، برنج خوب درنمی آید. بنابراین در این مورد باید دقت نمود. وقتی آب برنج تبخیر شد، آن را دم كنید.

این غذا، همراه با ترشی لیته بادمجان و سیر سركه بسیار لذیذ است. این غذا، مخصوص تركمن هاست و در روزهای عید و مجالس شادی پخته می شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چکدرمه تعداد بازديد: 522 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز