آش گوشواره
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
آرد..........................................۵ /۲ پیمانه
نمک و فلفل..............................به اندازه ی كافی
تخم مرغ...................................۱ عدد
گوشت چرخكرده ......................۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز رندیده (رنده شده)...............یک عدد
روغن .....................................۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده برای داخل آش .......۱ عدد
آب گوشت................................۱ لیتر
جعفری و گشنیز خرد كرده .........۲ پیمانه
نعناع .....................................۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی .....................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
آرد را با نمک و تخم مرغ و ۴ تا ۵ قاشق آب مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا خمیر به دست آید (خمیر نباید به دست بچسبد). بعد روی خمیر را بپوشانید و آن را به مدت نیم ساعت در هوای اتاق زیر پوشش قرار دهید. گوشت و پیاز رندیده و نمک و فلفل را مخلوط كنید. سپس خمیر را روی میز آرد پاشیده باز كنید و به شكل مربع ۲ف۲ سانتیمتر برش بزنید و از مواد به اندازه ی یک قاشق چایخوری روی خمیر بگذارید. حالا خمیر را ابتدا به شكل مثلث و بعد مثلث ها را به شكل گوشواره درآورید. سپس دو طرف قاعده را به هم بچسبانید. می توان مثلث ها را در یک لیتر آب انداخت. روغن را در ظرف بریزید و پیازها را تفت دهید. حالا آب گوشت و گوشوارهها، جعفری، گشنیز، نعناع و رب را بیفزائید. اكنون پس از افزودن نمک و فلفل، بگذارید آش جا بیفتد. بعد آن را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را تزئین كنید.