همبرگر مرغ
مواد لازم برای 5 تا 6 نفر :
مرغ استخوان كشیده چرخكرده........................................۱ كیلوگرم
پیاز متوسط .................................................................۱ عدد
سیر .........................................................................۱ عدد
نمک و فلفل...............................................................به اندازه ی كافی
پودر زیره...................................................................۱ قاشق چایخوری
شیر.......................................................................۵۰ میلی لیتر
نان باگت ................................................................۵۰ گرم
زعفران حل شده ی غلیظ ........................................۱ قاشق چایخوری
كره .....................................................................۵۰ گرم
نان همبرگر ..............................................................۶ عدد
سس مایونز و سس گوجه فرنگی ................................به اندازه ی كافی
برگ كاهو، گوجه فرنگی و خیارشور...............................به اندازه ی كافی
روش تهیه :
استخوان های مرغ را بكشید (از قسمت های مختلف مرغ می توانید استفاده كنید). بعد یک عدد پیاز را رنده كنید و آب آن را بگیرید به گوشت بیفزائید. سیر، نمک، فلفل، پودر زیره، مخلوط شیر و نان و زعفران را اضافه كنید و كاملا ورز دهید. كف ماهیتابه ی چدنی را با كره چرب كنید. از مخلوط بالا گلوله ای به اندازه ی یک نارنگی نسبتا متوسط بردارید و در كف دست پهن كنید. سپس در ماهیتابه بیندازید و با حرارت ملا یم سرخ كنید. حالا داخل نان همبرگر را خالی كنید و مقداری سس مایونز بمالید. بعد برگ كاهو، ورقه ی گوجه فرنگی و خیارشور را بگذارید و همبرگر را روی آنها قرار دهید. روی آن را نیز كمی سس گوجه فرنگی و مایونز بریزید و نوش جان كنید.