مترجم: سحر سامانی
مواد لازم
آلوی خشك 175 گرم
قیسی خرد كرده 175 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد
سیب پوست كنده و خرد كرده 1 عدد
فیله گوجهفرنگی خرد كرده 125 گرم
شكر 75 گرم
سركه سیب 60 میلی لیتر ( یك چهارم پیمانه)
زنجفیل رنده كرده یك دوم قاشق چایخوری
دارچین، میخك یك چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده كرده 1پینچ
فلفل سیاه یك چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یك چهارم قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه چاتنی زمستانی میوه
آلو، قیسی و یك پیمانه آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید. سپس هسته آلوها را درآورید و باقیمانده مواد را به مخلوط آلو بیفزائید و هم بزنید.
حالا چاتنی را دوباره روی حرارت بگذارید، در ظرف را ببندید و چاتنی را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه، بجوشانید تا غلیظ شود.