Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 16:07

29
اردیبهشت
چاتنی زمستانی میوه

چاتنی زمستانی میوه

روش تهیه چاتنی زمستانی میوه

مترجم: سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم

آلوی خشك                              175 گرم

قیسی خرد كرده                       175 گرم

پیاز خرد كرده                            1 عدد

سیب پوست كنده و خرد كرده     1 عدد

فیله گوجه‌فرنگی خرد كرده        125 گرم

شكر                                     75 گرم

سركه سیب                          60 میلی لیتر ( یك چهارم پیمانه)

زنجفیل رنده كرده                   یك دوم قاشق چایخوری

دارچین، میخك                       یك چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی رنده كرده               1پینچ

فلفل سیاه                           یك چهارم قاشق چایخوری

فلفل قرمز                           یك چهارم قاشق چایخوری

نمك                                  یك چهارم قاشق چایخوری

 روش تهیه چاتنی زمستانی میوه

آلو، قیسی و یك پیمانه آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید، رویش را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید. سپس هسته آلو‌ها را درآورید و باقیمانده مواد را به مخلوط آلو بیفزائید و هم بزنید.

حالا چاتنی را دوباره روی حرارت بگذارید، در ظرف را ببندید و چاتنی را به مدت تقریبی 50-60 دقیقه، بجوشانید تا غلیظ شود.

 

برچسب ها: چاتنی، مواد لازم چاتنی، روش تهیه چاتنی، آموزش چاتنی، چاتنی زمستانی، چاتنی میوه، چاتنی با میوه تعداد بازديد: 676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز