مترجم: سحر سامانی
مواد لازم چاتنی سيب و زنجفيل
برای 2 كیلو گرم
پیاز ریز خرد كرده 500 گرم
سیب پوست كنده و خرد كرده 900 گرم
كشمش 100 گرم
زنجفیل رنده كرده 25 گرم
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
ادویه مخلوط 2 قاشق چایخوری
شكر قهوهای 450 گرم
سركه انگور قرمز 300 میلی لیتر
سركه سیب 300 میلی لیتر
نمك 1 قاشق چایخوری
فلفل یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه چاتنی سيب و زنجفيل
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. چاتنی را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد. آنگاه چاتنی را بجوشانید تا غلیظ شود. سپس چاتنی داغ را، در شیشه استریل كرده داغ، بریزید و درش را محكم ببندید. پس از دو هفته، چاتنی قابل مصرف خواهد بود.
یادآوری: میتوانید این چاتنی را با بسته بندی مناسب، بیش از دو سال در جای تاریك و خنك نگه دارید.