Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:51

10
آبان
چاتني سيب و زنجفيل

چاتني سيب و زنجفيل

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. چاتنی را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد.

مترجم: سحر سامانی

 

 

 

مواد لازم چاتنی سيب و زنجفيل

برای 2 كیلو گرم

پیاز ریز خرد كرده                                   500 گرم

سیب پوست كنده و خرد كرده                 900 گرم

كشمش                                             100 گرم

زنجفیل رنده كرده                                 25 گرم

پودر زنجفیل                                       1 قاشق چایخوری

ادویه مخلوط                                      2 قاشق چایخوری

شكر قهوه‌ای                                     450 گرم

سركه انگور قرمز                                300 میلی لیتر

سركه سیب                                      300 میلی لیتر

نمك                                                1 قاشق چایخوری

فلفل                                              یك دوم قاشق چایخوری

روش تهیه چاتنی سيب و زنجفيل

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید. چاتنی را پیوسته هم بزنید تا ته نگیرد. آن‌گاه چاتنی را بجوشانید تا غلیظ شود. سپس چاتنی داغ را، در شیشه استریل كرده داغ، بریزید و درش را محكم ببندید. پس از دو هفته، چاتنی قابل مصرف خواهد بود.

یادآوری: می‌توانید این چاتنی را با بسته بندی مناسب، بیش از دو سال در جای تاریك و خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: چاتنی، چاتنی سيب، چاتنی سيب و زنجفيل، مواد لازم چاتنی، روش تهیه چاتنی تعداد بازديد: 923 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چاتنی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز