منیژه غفوری
مواد لازم
كره 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد كوچك
آرد 2 قاشق سوپخوری
خامه 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
آب مرغ 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
براكلی گلچه كرده 250 گرم
هویج خلالی خرد كرده 100 گرم
جوزهندی رنده كرده یك چهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پنیر چدار رنده كرده 240 گرم
روش تهیه سوپ براكلی و پنیر
1 قاشق سوپخوری از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آنگاه باقیمانده كره را در قابلمه مناسبی بریزید، آرد را بیفزائید و 3-4 دقیقه، تفت دهید. حالا خامه را كم كم درون آرد بریزید و هم بزنید و سوپ را حدود 3 دقیقه، بجوشانید.
پس از آن، آب مرغ، براكلی، هویج و پیاز تفت داده را به سوپ بیفزائید و سوپ را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. حالا جوزهندی، نمك، فلفل و پنیر را به سوپ افزوده و مخلوط نمائید تا پنیر آب شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.
یادآوری: میتوانید این سوپ را پس از پختن، پوره كنید و سپس مصرف نمائید.