Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:34

29
اردیبهشت
سوپ براكلی و پنیر

سوپ براكلی و پنیر

می‌توانید این سوپ را پس از پختن، پوره كنید و سپس مصرف نمائید.

منیژه غفوری

 

 

 

مواد لازم

كره                                        3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                          1 عدد كوچك

آرد                                        2 قاشق سوپخوری

خامه                                    500 میلی لیتر (2 پیمانه)

آب مرغ                                 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

براكلی گلچه كرده                   250 گرم

هویج خلالی خرد كرده             100 گرم

جوزهندی رنده كرده                یك چهارم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                          به میزان لازم

پنیر چدار رنده كرده                 240 گرم

 روش تهیه سوپ براكلی و پنیر

1 قاشق سوپخوری از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. آن‌گاه باقیمانده كره را در قابلمه مناسبی بریزید، آرد را بیفزائید و 3-4 دقیقه، تفت دهید. حالا خامه را كم كم درون آرد بریزید و هم بزنید و سوپ را حدود 3 دقیقه، بجوشانید.

پس از آن، آب مرغ، براكلی، هویج و پیاز تفت‌ داده را به سوپ بیفزائید و سوپ را به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. حالا جوز‌هندی، نمك، فلفل و پنیر را به سوپ افزوده و مخلوط نمائید تا پنیر آب شود. اكنون سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید.

یادآوری: می‌توانید این سوپ را پس از پختن، پوره كنید و سپس مصرف نمائید.

 

برچسب ها: سوپ، مواد لازم سوپ، سوپ براکلی، سوپ با پنیر، آموزش سوپ، روش تهیه سوپ براکلی، آشپزی با براکلی تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز