منیژه غفوری
مواد لازم
جو 200 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
كره 4 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد كرده 2 عدد متوسط
نعنا خشك یك و یكدوم قاشق چایخوری
قرص عصاره گوشت 2 عدد
زرده تخممرغ 2 عدد
ماست 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
نعنای خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد كرده 3 ساقه
روش تهیه سوپ جو و ماست
جو را بخیسانید و همراه با 2 لیتر آب و یكدوم قاشق چایخوری نمك، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آنگاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا نعنای خشك را افزوده و اندكی تفت دهید.
سپس این مخلوط را همراه با نمك، فلفل و قرص عصاره گوشت، درون جو بریزید و هم بزنید. حالا زردههای تخممرغ و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و قدری از سوپ را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا ماست، اندكی گرم شود. اكنون آن را درون سوپ بریزید و مخلوط كنید.
سپس سبزی معطر را نیز به سوپ بیفزائید و آن را از روی حرارت، بردارید. اینك سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با پیازچه بیارائید.