Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:29

29
اردیبهشت
سوپ جو و ماست

سوپ جو و ماست

روش تهیه سوپ جو و ماست

منیژه غفوری

 

 

 

مواد لازم

جو                               200 گرم

نمك و فلفل                  به میزان لازم

كره                             4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد كرده          2 عدد متوسط

نعنا خشك                  یك و یك‌دوم قاشق چایخوری

قرص عصاره‌ گوشت      2 عدد

زرده تخم‌مرغ              2 عدد

ماست                      500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

نعنای خرد كرده          2 قاشق سوپخوری

جعفری خرد كرده       1 قاشق سوپخوری

پیازچه خرد كرده        3 ساقه

 روش تهیه سوپ جو و ماست

جو را بخیسانید و همراه با 2 لیتر آب و یك‌دوم قاشق چایخوری نمك، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بپزید. آن‌گاه كره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبك شود. حالا نعنای خشك را افزوده و اندكی تفت دهید.

سپس این مخلوط را همراه با نمك، فلفل و قرص عصاره گوشت، درون جو بریزید و هم بزنید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ و ماست را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید و قدری از سوپ را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا ماست، اندكی گرم شود. اكنون آن را درون سوپ بریزید و مخلوط كنید.

سپس سبزی معطر را نیز به سوپ بیفزائید و آن را از روی حرارت، بردارید. اینك سوپ را برای پذیرائی، در سوپخوری بكشید و با پیازچه بیارائید.

 

 

برچسب ها: سوپ، روش تهیه سوپ جو، سوپ جو، آموزش سوپ، سوپ با ماست، آشپزی با جو، سوپ جو و ماست تعداد بازديد: 3630 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز