مرضیه مرشدی
مواد لازم
گوشت 250 گرم
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
زردچوبه به میزان لازم
نخود 85 گرم
لوبیا 85 گرم
برنج 150 گرم (1 پیمانه)
عدس 190 گرم
تره خردكرده 400 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
كشك 5 قاشق سوپخوری
نعناداغ 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه آش آبادانی
گوشت را همراه با پیاز و زردچوبه، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. همینكه گوشت نیمپز شد، نخود و لوبیای خیسانده را به آن بیفزائید و بگذارید گوشت و حبوبات كاملا بپزند. آنگاه برنج، عدس، تره، نمك و فلفل را درون آش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آش بپزد و جا بیفتد.
حالا آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كشك و نعناداغ بیارائید.