Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:48

29
اردیبهشت
آش آبادانی

آش آبادانی

روش تهیه آش آبادانی

مرضیه مرشدی

 

 

 

مواد لازم

گوشت                                 250 گرم

پیاز خرد كرده                        1 عدد متوسط

زردچوبه                              به میزان لازم

نخود                                  85 گرم

لوبیا                                  85 گرم

برنج                                 150 گرم (1‌ پیمانه)

عدس                              190 گرم

تره خردكرده                      400 گرم

نمك و فلفل                      به میزان لازم

كشك                             5 قاشق سوپخوری

نعناداغ                           4 قاشق سوپخوری

 روش تهیه آش آبادانی

گوشت را همراه با پیاز و زردچوبه، در قابلمه ‌مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. همینكه گوشت نیم‌پز شد، نخود و لوبیای خیسانده را به آن بیفزائید و بگذارید گوشت و حبوبات كاملا بپزند. آن‌گاه برنج، عدس، تره، نمك و فلفل را درون آش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آش بپزد و جا بیفتد.

حالا آش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با كشك و نعناداغ بیارائید.

 

برچسب ها: آش، روش تهیه آش، آموزش آش، آش آبادانی، مواد اولیه آش، آشپزی با آش، تهیه آش تعداد بازديد: 855 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز