Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 14:49

29
اردیبهشت
ماشاب

ماشاب

روش تهیه ماشاب

نفیسه قنبری

 

 

 

مواد لازم

 ماش                                                  280 گرم

لوبیا چشم‌بلبلی                                  75 گرم

عدس                                                190 گرم

برنج نیمدانه                                        75 گرم

گندم                                                  100 گرم

آب‌گوشت                                           5/1 لیتر (6 پیمانه)

پیازداغ                                              5 قاشق سوپخوری

نعناداغ                                             3 قاشق سوپخوری

گوشت گردن پخته و ریش ریش كرده     200 گرم

سیب‌زمینی خرد كرده                        1 عدد

كدو حلوائی خرد كرده                        100 گرم

زردچوبه                                         1 قاشق چایخوری

نمك و فلفل                                   به میزان لازم

كشك                                           به میزان لازم

 روش تهیه ماشاب

در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه حبوبات، برنج و گندم خیسانده را همراه با آب گوشت، درون آب‌جوش بریزید و بپزید. سپس نیمی از پیاز‌داغ و نعناداغ را همراه با سیب‌زمینی، كدو حلوائی و نیمی از گوشت، به آش بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا قدری زردچوبه، نمك و فلفل به آش افزوده و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با كشك، باقیمانده پیازداغ، نعناداغ و گوشت بیارائید.

 

برچسب ها: ماشاب، آموزش ماشاب، روش تهیه ماشاب، آشپزی با ماشاب، آش ماشاب، مواد لازم ماشاب تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز