نفیسه قنبری
مواد لازم
ماش 280 گرم
لوبیا چشمبلبلی 75 گرم
عدس 190 گرم
برنج نیمدانه 75 گرم
گندم 100 گرم
آبگوشت 5/1 لیتر (6 پیمانه)
پیازداغ 5 قاشق سوپخوری
نعناداغ 3 قاشق سوپخوری
گوشت گردن پخته و ریش ریش كرده 200 گرم
سیبزمینی خرد كرده 1 عدد
كدو حلوائی خرد كرده 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
كشك به میزان لازم
روش تهیه ماشاب
در قابلمه مناسبی تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه حبوبات، برنج و گندم خیسانده را همراه با آب گوشت، درون آبجوش بریزید و بپزید. سپس نیمی از پیازداغ و نعناداغ را همراه با سیبزمینی، كدو حلوائی و نیمی از گوشت، به آش بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا قدری زردچوبه، نمك و فلفل به آش افزوده و بگذارید آش بپزد و جا بیفتد. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با كشك، باقیمانده پیازداغ، نعناداغ و گوشت بیارائید.