دلمه به
مواد لازم برای 6 نفر :
گوشت قیمه ای خرد شده.............................۲۵۰ گرم
پیاز سرخ شده...............................................۴ قاشق سوپ خوری
برنج..............................................................یک پیمانه
لپه ی پخته....................................................یک پیمانه
گردوی خرد شده............................................۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی............................................۲ قاشق غذاخوری
به متوسط....................................................۶ عدد
آبلیمو .........................................................۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل.................................................به مقدار لا زم
زعفران.........................................................به اندازه ی كافی
دارچین ....................................................یک قاشق غذاخوری
پودر گل سرخ ............................................یک قاشق غذاخوری
روش تهیه :
گوشت را به صورت قیمه ای خرد كنید و با پیاز سرخ شده كمی تفت دهید و بگذارید با آب بپزد. برنج را آبكش كنید گوشت قیمه ای پخته، برنج و لپه ی پخته و گردوی خرد شده و یک قاشق رب گوجه فرنگی را مخلوط كنید. سر به ها را جدا سازید و وسط آنها را با دقت خالی كنید و داخل به ها را از مواد پر كنید و در آن را بگذارید. به ها را در قابلمه بچینید و به اندازه ی ۲ تا ۳ فنجان آب و رب گوجه فرنگی باقی مانده و آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران، دارچین و پودر گل سرخ به آن بیفزائید و بگذارید به مدت یک ساعت بپزد. سپس دلمه ها را در ظرف مناسب چیده مطابق شكل تزئین كنید و سرو نمائید.