Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:28

4
اسفند
اناربیج + فیلم

اناربیج + فیلم

طرز تهیه اناربیج

اناربیج

 

 

مواد لازم برای 3 نفر :

 

 سبزی....................................................نیم كیلوگرم

(تره، جعفری، گشنیز، نعناع، خلواش و چوچاق)

سیر  ......................................................۳ تا ۴ حبه

روغن .....................................................به میزان لا زم

پیاز كوچک................................................یک عدد

گوشت چرخ كرده.......................................۲۵۰ گرم

نمک و فلفل.............................................به میزان لا زم

مغز گردوی آسیاب شده..............................۲۰۰ گرم

آب انار یا آبغوره ........................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

سبزی ها را پس از شستن، ریز كرده، همراه با سیر كوبیده با روغن سرخ كنید.

پیاز را رنده كنید و با گوشت چرخ شده، نمک و فلفل مخلوط سازید و كوفته ریزه درست كنید. گردوها را پس از آسیاب كردن با مقداری آب بپزید تا مثل فسنجان به روغن بیفتد. سپس سبزی آماده را به گردو اضافه كنید تا با هم بجوشند. پس از مدتی كوفته ها را كم كم به خورش در حال جوش بیفزائید می توان كوفته ها را كمی با روغن تفت داد بعدا اضافه كرد. ترشی خورش را اضافه كنید و بعد از پختن كوفته ها و جا افتادن خورش  كه باید كاملا  غلیظ باشد  از روی اجاق بردارید.

یادآوری! خلواش و چوچاق از سبزی های معطر استان گیلا ن است. بنابراین می توان آنها را به صورت خشک یا فریزر شده نگهداری كرد تا در فصولی كه این سبزی ها نایاب است،  از آنها استفاده كنید. در صورت نداشتن این سبزی ها، بدون آنها هم می توان این غذا را پخت.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، اناربیج تعداد بازديد: 596 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز