Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:28

4
اسفند
سوپ شیر و عدس

سوپ شیر و عدس

طرز تهیه سوپ شیر و عدس

سوپ شیر و عدس

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر:

 

كره.................................................۵۰ گرم

آرد..................................................۵۰ گرم

زردچوبه............................................۱ قاشق مرباخوری

ادویه ..............................................۱ قاشق مرباخوری

فلفل..............................................۱ قاشق مرباخوری

پیاز نگینی طلا ئی شده ...................۲ پیمانه

نعنا داغ ........................................۴-۳ قاشق سوپخوری

آب استخوان..................................۱ لیتر

شیر ...........................................۱ لیتر

عدس ........................................۲۰۰ گرم كه باید آن را بپزید و چرخ كنید

گشنیز تمیز كرده و خرد شده.........۵۰۰ گرم

نمک........................................به میزان لا زم

زعفران....................................۱ قاشق چایخوری كه آن را در آب جوش حل كرده اید

خامه.......................................۲۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا كره را در ظرف مناسبی آ‌ب كنید و آ‌رد را در آ‌ن تفت بدهید. زردچوبه، فلفل، مقداری پیازداغ و نعنا داغ را هم اضافه كنید. پس از ۲ دقیقه هم زدن، آ‌ب استخوان و شیر را بیفزائید و مرتب هم بزنید. پس از جوش آ‌مدن، عدس چرخ شده و گشنیز را اضافه كنید.

نمک سوپ را پس از ۱۵ دقیقه جوشیدن با حرارت متوسط، همراه با زعفران و خامه به سوپ بیفزائید و سوپ را كه كاملا  جا افتاده در ظرف بكشید و رویش را با نعنا داغ تزئین كنید. اگر سفت بود،  آ‌ن را با مقداری شیر روان و رقیق كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ شیر و عدس تعداد بازديد: 503 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز