فاطمه درویش
مواد لازم سوپ مرغ و نعنا
برای 4 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
فیلة مرغ خلال كرده 200 گرم
پودر كاری 2 قاشق چایخوری
سیر لهكرده 3 حبه
زنجفیل خردكرده 2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز كوبیده 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
پوست لیموی رندهكرده 1 عدد
آبلیمو 3-4 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق چایخوری
پیازچه خردكرده 3 ساقه
لوبیاسبز خردكرده 100 گرم
آبمرغ یك لیتر (4 پیمانه)
شیر نارگیل 400 میلیلیتر
نودل 200 گرم
پیازچه خردكرده برای تزئین به میزان لازم
خیار خلال كرده برای تزئین به میزان لازم
نعنای خردكرده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه سوپ مرغ و نعنا
ابتدا، در ظرف مناسبی روغن زیتون بریزید و روی حرارت گرم كنید. حال فیلههای مرغ را به آن اضافه نمائید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا سفید رنگ شود. آنگاه پودر كاری، سیر، زنجفیل، تخم گشنیز، زردچوبه، شكر و پوست لیمو را به مرغ بیفزائید و به مدت 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی ادویهها به مشام برسد. سپس آبلیمو، سویا سس، پیازچه، لوبیاسبز، آبمرغ و شیر نارگیل را بیفزائید و به مدت 15 دقیقه بپزید تا سوپ، كمی غلیظ شود. حالا در قابلمه مناسبی یك پیمانه آب بریزید و نودل را به آن اضافهكنید. روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم، نودل را بپزید. اكنون نودل را در ظرف مناسب بریزید و سوپ آماده را به آن بیفزائید و با پیازچه، خیار و نعنا، بیارائید.