Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:59

29
اردیبهشت
آش نارنج

آش نارنج

روش تهیه آش نارنج

ایران کوهستانی

 

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

برنج نیمدانه                              375 گرم

سبزی آش خرد كرده                  1 كیلوگرم (تره، جعفری، اسفناج، گشنیز و شوید)

قرص عصاره بره                         2 عدد

نمك و فلفل                             به میزان لازم

زردچوبه                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

پیازداغ                                    5 قاشق سوپخوری

نعناداغ                                   3 قاشق سوپخوری

آب نارنج                                 750 میلی‌لیتر (5 پیمانه)

لپه پخته                               200 گرم (1 پیمانه)

گلپر                                     به میزان لازم

روش تهیه آش نارنج

در قابلمه‌ مناسبی، تا نیمه آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. برنج بیفزائید و بپزید. آن‌گاه سبزی آش را افزوده و 15 دقیقه دیگر، آش را بپزید. سپس قرص عصاره‌ بره را پودر كنید و همراه با نمك، فلفل، زردچوبه، پیازداغ و نیمی از نعناداغ، در آش بریزید و مخلوط كنید. حالا آب نارنج و لپه پخته را درون آش بریزید و بگذارید تا آش جا بیفتد.

اكنون آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده نعناداغ و گلپر بیارائید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید از آب نارنج كمتری استفاده كنید.

 

برچسب ها: آش، آموزش آش، آشپزی با آش، آش نارنج، روش تهیه آش نارنج، مواد آش نارنج، تهیه آش نارنج تعداد بازديد: 1002 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز