Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:31

5
خرداد
پتاژ لوبیا سفید

پتاژ لوبیا سفید

روش تهیه پتاژ لوبیا سفید

سرور چاووشی

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

لوبیا سفید                    300 گرم

پیاز                              1 عدد

هویج                           2 عدد

فلفل دلمه‌ای               1 عدد

نخودفرنگی                  120 گرم

كرفس                        1 ساقه

قرص عصاره مرغ          2 عدد

نمك و فلفل               به میزان لازم

كره یا خامه               100 گرم

روش تهیه پتاژ لوبیا سفید

لوبیا سفید را از شب قبل بخیسانید و آن را همراه با پیاز، هویج، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی و كرفس، بپزید. آن‌گاه این مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حالا پوره به دست آمده را در قابلمه مناسبی بریزید، قرص مرغ را در یك پیمانه آب‌جوش حل كنید و آن را همراه با نمك، فلفل و خامه، به پتاژ بیفزائید.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید و پتاژ را 10 دقیقه دیگر، بپزید. اكنون پتاژ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با سبزی معطر بیارائید.

 

برچسب ها: لوبیا سفید، پتاژ، روش تهیه پتاژ، آموزش پتاژ لوبیا، آشپزی با لوبیا، لوبیا، پتاژ لوبیا سفید تعداد بازديد: 1146 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز