سرور چاووشی
مواد لازم برای 6-8 نفر
لوبیا سفید 300 گرم
پیاز 1 عدد
هویج 2 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
نخودفرنگی 120 گرم
كرفس 1 ساقه
قرص عصاره مرغ 2 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
كره یا خامه 100 گرم
روش تهیه پتاژ لوبیا سفید
لوبیا سفید را از شب قبل بخیسانید و آن را همراه با پیاز، هویج، فلفل دلمهای، نخودفرنگی و كرفس، بپزید. آنگاه این مخلوط را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. حالا پوره به دست آمده را در قابلمه مناسبی بریزید، قرص مرغ را در یك پیمانه آبجوش حل كنید و آن را همراه با نمك، فلفل و خامه، به پتاژ بیفزائید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق بگذارید و پتاژ را 10 دقیقه دیگر، بپزید. اكنون پتاژ را برای پذیرائی در سوپخوری بكشید و با سبزی معطر بیارائید.