اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
برنج نیمدانه 200 گرم
سبزی خرد كرده 500 گرم (تره، جعفری، گشنیز)
روغن مایع 60 میلیلیتر
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پیازداغ 5 قاشق سوپخوری
سماق یكدوم پیمانه
گوشت چرخكرده 250 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد متوسط
نمك و فلفل به میزان لازم
نعنا داغ 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه آش سماق
برنج و مقداری آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج بپزد. آنگاه سبزی را بیفزائید و 15 دقیقه، بپزید. حالا دو قاشق سوپخوری از روغن را در تابة مناسبی بریزید، زردچوبه و پیازداغ را به آن بیفزائید و 30 ثانیه روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس آن را درون آش بریزید.
سماق را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. اینك گوشت، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و از آن كوفته قلقلی بسازید و در باقیماندة روغن تفت دهید. اكنون كوفته قلقلیها، نمك، فلفل، نعناداغ و سماق خیسانده و صاف كرده را نیز به آش بیفزائید و مخلوط كنید.
حال بگذارید آش جا بیفتد و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا داغ، پیازداغ و سماق بیارائید.