Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 09:58

5
خرداد
آش سماق

آش سماق

روش تهیه آش سماق

اعظم گلزارمنش

 

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر

برنج نیمدانه                          200 گرم

سبزی‌ خرد كرده                    500 گرم (تره، جعفری، گشنیز)

روغن مایع                            60 میلی‌لیتر

زردچوبه                              1 قاشق چایخوری

پیازداغ                                5 قاشق سوپخوری

سماق                               یك‌دوم پیمانه

گوشت چرخكرده                 250 گرم

پیاز رنده كرده                     1 عدد متوسط

نمك و فلفل                      به میزان لازم

نعنا داغ                           3 قاشق سوپخوری

روش تهیه آش سماق

برنج و مقداری آب را در قابلمة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا برنج بپزد. آن‌گاه سبزی را بیفزائید و 15 دقیقه، بپزید. حالا دو قاشق سوپخوری از روغن را در تابة مناسبی بریزید، زردچوبه و پیازداغ را به آن بیفزائید و 30 ثانیه روی حرارت متوسط تفت دهید. سپس آن را درون آش بریزید.

سماق را در آب بخیسانید و كنار بگذارید. اینك گوشت، پیاز رنده كرده، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید و از آن كوفته قل‌قلی بسازید و در باقیماندة روغن تفت دهید. اكنون كوفته‌ قل‌قلی‌ها،‌ نمك، فلفل، نعناداغ و سماق خیسانده و صاف كرده را نیز به آش بیفزائید و مخلوط كنید.

حال بگذارید آش جا بیفتد و آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنا داغ، پیازداغ و سماق بیارائید.

 

 

برچسب ها: آش، روش تهیه آش، آشپزی با آش، آش سماق، آموزش آش سماق، آش با سماق تعداد بازديد: 760 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز