Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 09:31

3
اسفند
حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر :

 

بادمجان قلمی بدون تخم..............................۵/۱ كیلوگرم

برنج ........................................................۱۰۰ گرم

گوشت گردن یا سردست.............................۷۵۰ گرم

زردچوبه.......................................................۱ قاشق مرباخوری

پیاز برای پخت گوشت ..................................۱ عدد متوسط

كشک  .....................................................۵۰۰ گرم

روغن.........................................................۱۰۰ گرم

نعناع خشک نرم............................................۲ قاشق سوپ خوری

زعفران حل شده ی غلیظ .............................یک دوم قاشق مرباخوری

پیاز داغ......................................................۵ قاشق سوپ خوری

سیرداغ ...................................................۳ قاشق سوپ خوری

مغز گردوی نگین شده برای تزئین..................۳ قاشق سوپ خوری

نمک .....................................................  به مقدار لا زم

فلفل سیاه .............................................یک دوم قاشق مرباخوری

 

روش تهیه :

 

بادمجان ها را پس از تمیز كردن، پوست بگیرید و قطعه قطعه خرد كنید. در ظرف مناسبی با مقداری آب بپزید. وقتی كمی پخت، برنج را  كه از قبل خیس كرده اید– در كنار آن بریزید و بگذارید با حرارت ملا یم برنج و بادمجان كاملا  بپزد و بدون آب شود.

گوشت را همراه با نیمی از زردچوبه و پیاز خام كاملا  بپزید; به گونه ای كه تنها ۱ فنجان آب داشته باشد. گوشت را از آب جدا كنید و با گوشتكوب به صورت ورزیدن بكوبید و در هنگام كوبیدن، مقدار آب باقیمانده را اضافه كنید. حال بادمجان ها را در مخلوط كن همراه با برنج كاملا  مخلوط كنید و كم كم به گوشت بیفزائید و باز بكوبید.

وقتی هر دو مواد كاملا  مخلوط شد، كشک را اضافه كنید.

روی حرارت روغن را داغ كنید و نعناع خشک نرم شده را بیفزائید و سریع از روی حرارت بردارید. بعد نیمی از آن را برای تزئین نگه دارید و نیمی دیگر را با بقیه ی زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط كنید و به ظرف گوشت و بادمجان بیفزائید و روی حرارت قرار دهید و آن را گرم كنید و زعفران را همراه با نیمی از پیاز داغ به آن بیفزائید و نمک آن را امتحان كنید، چونكه معمولا  كشک ها شور هستند. اگر نمک نیاز داشت، نمک اضافه كنید.

در طول مدتی كه حلیم بادمجان روی حرارت است، مرتب آن را هم بزنید تا كاملا  گرم و داغ شود. حلیم را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با كشک، نعناع داغ، مغز گردو، سیرداغ و پیاز داغ تزئین كنید. گفتنی است كه این غذا از نظر مزه، تند و خوش نمک باید باشد كه پس از امتحان كردن، می توانید مقدار نمک و فلفل سیاه آن را مطابق سلیقه ی خودتان كم یا زیاد كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلیم بادمجان تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز