سوپ مرغ و کرفس
مواد لازم برای 4-5 نفر :
كره................................................۵۰ گرم
پیاز .................................................۱ عدد
ساقه ی كرفس...............................۳۰۰ گرم
سبزی معطر....................................۱۵۰ گرم
(شامل گشنیز، جعفری و برگ كرفس)
سینه ی خرد شده ی مرغ..................یک عدد
آرد ................................................۳ قاشق سوپ خوری
شیر...............................................یک لیتر
آب ................................................۲۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل.....................................به میزان لا زم
روش تهیه :
كره را در قابلمه ای گرم كنید و پیاز خلا ل شده را در آن تفت دهید تا كمی نرم شود. سپس ساقه ی خلا ل شده ی كرفس و سبزی و سینه ی خرد شده ی مرغ را بیفزائید و مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت سفید شود. حالا آرد را به مواد اضافه كنید و آن را هم بزنید و شیر و آب را به مواد بیفزائید.
نمک و فلفل سوپ را تست كنید و حرارت زیر اجاق را ملا یم كنید و بگذارید تا سوپ غلیظ شود و جا بیفتد. بعد از پخت، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و تزئین كنید.