Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 01:14

3
اسفند
سوپ مرغ و کرفس

سوپ مرغ و کرفس

طرز تهیه سوپ مرغ و کرفس

سوپ مرغ و کرفس

 

 

مواد لازم برای 4-5 نفر :

 

كره................................................۵۰ گرم

پیاز .................................................۱ عدد

ساقه ی كرفس...............................۳۰۰ گرم

سبزی معطر....................................۱۵۰ گرم

(شامل گشنیز، جعفری و برگ كرفس)

سینه ی خرد شده ی مرغ..................یک عدد

آرد ................................................۳ قاشق سوپ خوری

شیر...............................................یک لیتر

آب ................................................۲۵۰ میلی لیتر

نمک و فلفل.....................................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

كره را در قابلمه ای گرم كنید و پیاز خلا ل شده را در آن تفت دهید تا كمی نرم شود. سپس ساقه ی خلا ل شده ی كرفس و سبزی و سینه ی خرد شده ی مرغ را بیفزائید و مقداری تفت دهید تا رنگ گوشت سفید شود. حالا  آرد را به مواد اضافه كنید و آن را هم بزنید و شیر و آب را به مواد بیفزائید.

نمک و فلفل سوپ را تست كنید و حرارت زیر اجاق را ملا یم كنید و بگذارید تا سوپ غلیظ شود و جا بیفتد. بعد از پخت، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوپ مرغ و کرفس تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز