استانبولی پلو با زیره
مواد لازم :
گوجه فرنگی.......................۱ كیلوگرم
برنج..................................۵۰۰ گرم
پیاز ..................................۲ عدد متوسط
روغن یا كره.......................۱۵۰ گرم
سیب زمینی .......................۲ عدد متوسط
زیره .................................۱ قاشق غذا خوری
ادویه ................................به میزان لا زم
تخم مرغ ............................۳ عدد
یا ۲۰۰ گرم گوشت چرخ كرده ( برای تزئین )
روش تهیه :
گوجه فرنگی را پس از خرد كردن بپزید و از صافی رد كنید. برنج را خیس نمائید. برای هر پیمانه برنج، ۲ پیمانه آب گوجه فرنگی لا زم است. اگر آب گوجه فرنگی كم بود قدری آب به آن بیفزائید. آنگاه پیاز نگینی شده را در روغن سرخ كنید و ادویه و آب گوجه فرنگی و سیب زمینی ریز شده را اضافه كنید. وقتی جوش آمد، برنج و زیره را بریزید و چندین بار هم بزنید تا ته نگیرد. سپس آن را دمپخت كنید.
و در آخر برای تزئین تخم مرغ های نیمروشده را با چند شاخه سبزی كنار برنج قرار دهید یا گوشت را با پیاز تفت بدهید و كمی آب روی آن بریزید. وقتی تبخیر شد، گوشت را روی پلو بپاشید.