رشته پلو
مواد لازم :
برنج ..................................................۶۰۰ گرم
رشته ی پلوئی محلی..........................۲۰۰ گرم
گوشت مرغ..........................................نیم كیلوگرم
پیاز كوچک............................................۲ عدد
سیر ..................................................۲ حبه
ادویه ی پلوئی ...................................۱ قاشق غذاخوری
گرد غوره.........................................۱ قاشق غذاخوری
نمک...............................................كمی
زعفران آب شده..............................۱ قاشق غذاخوری
كشمش ریز پلوئی..........................۲۰۰ گرم
روغن ..........................................به میزان لا زم
خرما(برای تزئین )..........................به میزان لا زم
روش تهیه :
ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده اید داخل آب (در حال جوش) بریزید و چند دقیقه قبل از آبكش كردن، رشته را بیفزائید و آن را آبكش كنید. در قابلمه ای مناسب، دو تا سه قاشق روغن ریخته و مخلوط برنج و رشته را به اندازه ی ۳ كفگیر در قابلمه بریزید.
سپس گوشت را كه با ادویه، گرد غوره، نمک و یک عدد پیاز نگینی و سیر مزه دار كرده اید، روی برنج بكشید و با بقیه ی برنج آن را بپوشانید و كشمش را كه با پیاز تفت داده اید كنار آن بریزید و آن را روی حرارت ملا یم بگذارید تا دم بكشد. بعد از دم كشیدن حرارت را ملا یم تر كنید (به مدت ۲ تا ۳ ساعت) تا كاملا بپزد.
سپس بر نج را در ظرف مناسب بكشید و كره یا روغن آب شده را روی سطح آن بریزید و با خلا ل بادام و پسته و كشمش زعفرانی و خرما تزئین كنید.