Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:10

2
اسفند
رشته پلو

رشته پلو

طرز تهیه رشته پلو

رشته پلو

 

 

مواد لازم :

 

برنج ..................................................۶۰۰ گرم

رشته ی پلوئی محلی..........................۲۰۰ گرم

گوشت مرغ..........................................نیم كیلوگرم

پیاز كوچک............................................۲ عدد

سیر ..................................................۲ حبه

ادویه ی پلوئی ...................................۱ قاشق غذاخوری

 گرد غوره.........................................۱ قاشق غذاخوری

 نمک...............................................كمی

 زعفران آب شده..............................۱ قاشق غذاخوری

كشمش ریز پلوئی..........................۲۰۰ گرم

روغن ..........................................به میزان لا زم

خرما(برای تزئین )..........................به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

ابتدا برنج را  كه از قبل خیس كرده اید  داخل آب (در حال جوش) بریزید و چند دقیقه قبل از آبكش كردن، رشته را بیفزائید و آن را آبكش كنید. در قابلمه ای مناسب، دو تا سه قاشق روغن ریخته و مخلوط برنج و رشته را به اندازه  ی ۳ كفگیر در قابلمه بریزید.

سپس گوشت را كه با ادویه، گرد غوره، نمک و یک عدد پیاز نگینی و سیر مزه دار كرده اید، روی برنج بكشید و با بقیه ی برنج آن را بپوشانید و كشمش را  كه با پیاز تفت داده اید  كنار آن بریزید و آن را روی حرارت ملا یم بگذارید تا دم بكشد. بعد از دم كشیدن حرارت را ملا یم تر كنید (به مدت ۲ تا ۳ ساعت) تا كاملا  بپزد.

سپس بر نج را در ظرف مناسب بكشید و كره یا روغن آب شده را روی سطح آن بریزید و با خلا ل بادام و پسته و كشمش زعفرانی  و خرما  تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: رشته پلو، آموزش آشپزی، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 919 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز