Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 15:17

29
بهمن
مرغ بریان

مرغ بریان

طرز تهیه مرغ بریان

مرغ بریان

 

 

مواد لازم : 

 

مرغ...........................................................۱ عدد (حدود یک و نیم كیلوگرم)

كرفس .....................................................۱ شاخه

گوجه فرنگی.............................................۱ عدد

پیاز ........................................................۱ عدد

نمک، فلفل، آب لیمو و زعفران....................به مقدار لا زم

 

روش تهیه :

 

مرغ را پاک كرده و بشویید; سپس داخل شكم آن را با نمک، فلفل، زعفران آب شده و آب لیمو مزه دار كنید و یک شب داخل یخچال بگذارید بماند. كرفس، گوجه فرنگی و پیاز را داخل شكم مرغ گذاشته و دست و پای مرغ را با نخ ببندید; سپس مرغ را در تابه ی نچسب مناسبی كه یک لیوان آب در آن ریخته اید بگذارید; آن گاه با فویل روی تابه را پوشانده و در طبقه ی وسط فر با حرارت

 ۳۰۰ درجه ی فارنهایت قرار دهید. بعد از یک ساعت مرغ كاملا  پخته شده است. در این هنگام، فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر بدون فویل داخل فر بگذارید تا روی آن برشته شود. درآخر  زعفران و كره روی آن بمالید و سپس از فر بیرون بیاورید و تزیین كنید و آن گاه سرو نمایید.

تذكر: 

۱– زمان پخت مرغ بستگی به بزرگی و كوچكی مرغ دارد.

۲– برای این كه از پختن مرغ مطمئن شوید، یک جسم نوک تیز مانند چنگال در قسمت گوشتی آن فرو كنید و سپس مرغ را فشار دهید اگر آب سفید از آن نقطه خارج نشد، نشان دهنده ی پخته شدن مرغ می باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مرغ بریان تعداد بازديد: 564 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز