سالاد مکزیکی
مواد لازم :
كره..........................................................۲ قاشق سوپ خوری
سیر له شده یا پودر سیر........................... ۱ حبه یا ۱ قاشق چای خوری
نان تست ...............................................۴ برش
كاهو .....................................................۱ عدد متوسط
سیب زمینی پخته ی خرد شده ................ ۳ پیمانه
كرفس خلا ل شده ............................... یک دوم پیمانه
پیاز خلا ل شده ................................... یک دوم پیمانه
فلفل سبز خلا ل شده.......................... یک دوم پیمانه
روغن زیتون ........................................۶ قاشق سوپ خوری
سركه............................................... ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز........................................... یک چهارم قاشق چای خوری
اورگانو ................................................یک چهام قاشق چای خوری
شكر .................................................یک دوم قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه ........................................یک دوم قاشق چای خوری
آب لیموترش......................................... ۳ قاشق سوپ خوری
زیتون سبز بدون هسته ی خرد شده ......... یک سوم پیمانه
نمک ................................................... به مقدار لا زم
روش تهیه :
سیب زمینی، فلفل، كرفس و پیاز را در یک كاسه بریزید. سركه،آب لیموترش، روغن زیتون، اورگانو، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و شكر را با هم مخلوط كرده، سپس این سس را روی مخلوط سیب زمینی بریزید و در یخچال بگذارید تا سرد شود. كاهو را شسته و خرد كنید و داخل ظرف سالا د مورد نظرتان بریزید. سیر له شده یا پودر سیر را با كره مخلوط كنید و با كارد روی نان تست بمالید و ۲ تا ۳ دقیقه داخل تستر بگذارید. سالا د را روی كاهو ریخته و با نان تست خرد شده و زیتون آن را تزیین كنید.