مبروکه مشیریان
مواد لازم برای 4 نفر
هویج خرد شده ....................................نیم كیلوگرم
پیاز سرخ شده......................................۲ قاشق غذاخوری
لپه ....................................................یک قاشق غذاخوری
برنج...................................................۵۰ گرم
جعفری خرد شده..................................۲ قاشق غذاخوری
نعنای خشک.......................................۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی..................................۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ..........................................۲ عدد
آب....................................................به مقدار لا زم
كره .................................................۳۰ گرم
دارچین و نمک....................................به مقدار لا زم
ماست............................................به مقدار لا زم (برای سرو)
روش تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده و رب را با هم مخلوط نموده و كمی تفت دهید. آن گاه لپه و هویج را بیفزایید و همراه آب بگذارید تا كاملا بپزد. سپس برنج را به آن اضافه نموده و پس از این كه كمی پخته شد، جعفری، نعنا و نمک را بیفزایید و اجازه دهید جا بیفتد.تخم مرغ ها را با كره نیمرو كنید. بورانی را پس از آماده شدن، در ظرف سرو بریزید و پس از تزیین با نیمرو و دارچین، به همراه نان و ماست میل نمایید.