Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:02

29
بهمن
بورانی هویج

بورانی هویج

طرز تهیه بورانی هویج

مبروکه مشیریان 

 

مواد لازم برای 4 نفر 

هویج خرد شده ....................................نیم كیلوگرم

پیاز سرخ شده......................................۲ قاشق غذاخوری

لپه ....................................................یک قاشق غذاخوری

برنج...................................................۵۰ گرم

جعفری خرد شده..................................۲ قاشق غذاخوری

نعنای خشک.......................................۱ قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی..................................۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ..........................................۲ عدد

آب....................................................به مقدار لا زم

كره .................................................۳۰ گرم

دارچین و نمک....................................به مقدار لا زم

ماست............................................به مقدار لا زم (برای سرو)

 

روش تهیه :

 

ابتدا پیاز سرخ شده و رب را با هم مخلوط نموده و كمی تفت دهید. آن گاه لپه و هویج را بیفزایید و همراه آب بگذارید تا كاملا بپزد. سپس برنج را به آن اضافه نموده و پس از این كه كمی پخته شد، جعفری، نعنا و نمک را بیفزایید و اجازه دهید جا بیفتد.تخم مرغ ها را با كره نیمرو كنید. بورانی را پس از آماده شدن، در ظرف سرو بریزید و پس از تزیین با نیمرو و دارچین، به همراه نان و ماست میل نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بورانی هویج تعداد بازديد: 689 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز