Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:55

29
بهمن
جوجه کباب

جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب

 

 

مواد لازم : 

 

مرغ...............................................۱ عدد (۵/۱ كیلوگرم)

پیاز خلا ل شده...............................۱ عدد

روغن زیتون یا روغن مایع ..................۲ قاشق سوپ خوری

زعفران ساییده شده........................۲ قاشق سوپ خوری

آب لیمو .......................................۲ قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل..................................به مقدار لا زم

گوجه كبابی..................................نیم كیلوگرم

 

روش تهیه :

 

نخست باید گوشت را از استخوان جدا و قطعه قطعه كرد. گوشت را در آب پیاز یا خلا ل پیاز، نمک، فلفل و زعفران، آب لیموی تازه و روغن زیتون بخوابانید تا گوشت خوشمزه و ترد شود. اكنون آن را به سیخ كشیده و روی آتش كباب كنید. برای تهیه ی جوجه كباب، می توانید از فیله ی مرغ استفاده كنید، هم چنین به صورت و شكل های مختلف مزه دار كنید و به سیخ بكشید.

در صورت دلخواه می توانید كمی كره را در هنگام پخت با قلمو روی آن بمالید تا كباب خشک نشود. سپس ا~ن را در دیس كشیده و همراه با گوجه  كباب شده در كنار پیاز و جعفری تزیین و سرو نمایید.

گوجه كبابی: گوجه های كوچک را به سیخ بكشید و با چاقو یک برش روی پوست آن بدهید، كمی نمک پاشیده و روی آتش بگذارید تا كباب شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، جوجه کباب، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 639 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز