جوجه کباب
مواد لازم :
مرغ...............................................۱ عدد (۵/۱ كیلوگرم)
پیاز خلا ل شده...............................۱ عدد
روغن زیتون یا روغن مایع ..................۲ قاشق سوپ خوری
زعفران ساییده شده........................۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو .......................................۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل..................................به مقدار لا زم
گوجه كبابی..................................نیم كیلوگرم
روش تهیه :
نخست باید گوشت را از استخوان جدا و قطعه قطعه كرد. گوشت را در آب پیاز یا خلا ل پیاز، نمک، فلفل و زعفران، آب لیموی تازه و روغن زیتون بخوابانید تا گوشت خوشمزه و ترد شود. اكنون آن را به سیخ كشیده و روی آتش كباب كنید. برای تهیه ی جوجه كباب، می توانید از فیله ی مرغ استفاده كنید، هم چنین به صورت و شكل های مختلف مزه دار كنید و به سیخ بكشید.
در صورت دلخواه می توانید كمی كره را در هنگام پخت با قلمو روی آن بمالید تا كباب خشک نشود. سپس ا~ن را در دیس كشیده و همراه با گوجه كباب شده در كنار پیاز و جعفری تزیین و سرو نمایید.
گوجه كبابی: گوجه های كوچک را به سیخ بكشید و با چاقو یک برش روی پوست آن بدهید، كمی نمک پاشیده و روی آتش بگذارید تا كباب شود.