رولت تخم مرغ و ژامبون
مواد لازم
۳ عدد................................ تخم مرغ
۳ ورق................................ ژامبون
۴ قاشق سوپ خوری........... پنیر پیتزایكش داریا مزه دار
به اندازه ی لا زم................. نمک و فلفل
۳۰ گرم.............................. كره
روش تهیه
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط كنید و خوب با چنگال بزنید. كره را در ماهی تابه ی مناسبی روی حرارت آب كرده و مایه ی تخم مرغ را در ماهی تابه بریزید تا تمام كف ماهی تابه را بگیرد.حرارت را ملا یم كرده و در ماهی تابه را ببندید تا تخم مرغ پخته شود.
هنگامی كه پخته شد، بر روی آن پنیر بپاشید; هم چنین ورقه های ژامبون را قرار دهید و آن را از لبه رول كنید و دوباره در ماهی تابه را چند دقیقه ببندید تا پنیر آب شود و به هم بچسبد. می توانید رولت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. اكنون رولت آماده است; آن را در ظرف مناسبی قرار دهید، و پس از برش با كارد، با نان تازه میل نمایید. لا زم به ذكر می باشد كه پنیر پیتزا به دو صورت طعم دار و كش دار می باشد كه هر دو نوع آن را می توانید از فروشگاه های موادغذایی تهیه نمایید.