Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 12:27

28
بهمن
خورش ترش شامی (گیلان )

خورش ترش شامی (گیلان )

طرز تهیه خورش ترش شامی

خورش ترش شامی (گیلان )

 

 

مواد لازم : 

 

۳۰۰ گرم........................... گوشت چرخ كرده ی گوساله

۱ عدد............................... پیاز متوسط

۲ عدد............................... سیب زمینی متوسط

۳ عدد ...............................گوجه فرنگی متوسط

یک چهارم .........................لیوان آب غوره یا آب نارنج

۲ قاشق غذاخوری.............. رب گوجه فرنگی

به میزان لا زم..................... نمک و فلفل و زردچوبه

۲ قاشق غذاخوری............... زعفران آب كرده

 

روش تهیه :

 

ابتدا سیب زمینی را پوست كنده و به صورت حلقه حلقه های درشت درآورید. (حلقه ها باید ضخیم باشند); سپس آن ها را در روغن داغ سرخ كنید.  گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب آمیخته كرده و ورز دهید. از این مواد به اندازه ی یک نارنگی كوچک برداشته به صورت شامی در دست گرد كرده و دو طرفآن را در روغن سرخ كنید.

در یک قابلمه یک قاشق روغن ریخته و رب را در آن تفت دهید تا خوش رنگ شود; سپس روی آن آب غوره، هم چنین ۲ لیوان آب بریزید; آن گاه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف كرده و درون آن بریزید، سپس در قابلمه را ببندید تا گوجه ها كمی نرم شود; بعد گوجه فرنگی را از آب خورش خارج كنید.

شامی ها را درون سس منظم بچینید; سپس روی شامی ها ابتدا سیب زمینی حلقه شده، و بعد روی همه آن ها گوجه فرنگی های نرم شده را بچینید; آن گاه زعفران آب كرده را به همراه یک قاشق چای خوری نمک و كمی فلفل در آب خورش بریزید و پس از بستن در ظرف، روی حرارت ملا یم به مدت یک ربع بگذارید تا سس خورش كاملا  جذب مواد شود. موقع كشیدن در ظرف باید به ترتیب چیده شدن در قابلمه كشیده شود.

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، خورش ترش شامی تعداد بازديد: 1012 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز