سوپ کلم
مواد لازم برای 5 نفر:
یک دوم .......................كلم برگ سفید كوچک
۲ ساقه....................... كرفس
۱ عدد......................... پیاز بزرگ
۵۰ گرم.......................... كره
۳ عدد............................ سیب زمینی متوسط
۱ لیتر ............................عصاره ی مرغ
۵/۱ قاشق غذاخوری ........شوید خشک
۲ قاشق غذاخوری............ آرد
۱۰۰ گرم........................ خامه
۳-۲ قاشق غذاخوری........ آب لیموی تازه
به اندازه ی لازم .............نمک و فلفل
روش تهیه
در ظرف مناسبی كره را ذوب كنید; آن گاه پیاز، كرفس و كلم را كه پیش تر به صورت خلا ل باریک خرد كرده اید، تفت دهید تا نرم شوند; سپس ۲ لیوان آب، نمک و فلفل را به آن بیفزایید تا كمی سبزیجات پخته شود. در این مرحله سیب زمینی را به صورت درشت خرد كنید و آن را به همراه عصاره ی مرغ و شوید به سوپ بیفزایید و در ظرف را ببندید تا سیب زمینی ها نیز پخته شود. اكنون در كمی آب، حل كرده و به سوپ بیفزایید. اجازه دهید تا سوپ چند جوش بزند تا هم خامی آرد گرفته شود و هم سوپ غلیظ شود. در این زمان خامه را با مقداری سوپ آمیخته كرده و به سوپ بیفزایید و با آب لیمو، نمک و فلفل چاشنی بزنید و میل كنید.