Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 08:56

28
بهمن
سوپ کلم

سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم

سوپ کلم

 

 

مواد لازم برای 5 نفر: 

 

یک دوم .......................كلم برگ سفید كوچک

۲ ساقه....................... كرفس

۱ عدد......................... پیاز بزرگ

۵۰ گرم.......................... كره

۳ عدد............................ سیب زمینی متوسط

۱ لیتر ............................عصاره ی مرغ

۵/۱ قاشق غذاخوری ........شوید خشک

۲ قاشق غذاخوری............ آرد

۱۰۰ گرم........................ خامه

۳-۲ قاشق غذاخوری........ آب لیموی تازه

به اندازه ی لازم .............نمک و فلفل

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی كره را ذوب كنید; آن گاه پیاز، كرفس و كلم را كه پیش تر به صورت خلا ل باریک خرد كرده اید، تفت دهید تا نرم شوند; سپس ۲ لیوان آب، نمک و فلفل را به آن بیفزایید تا كمی سبزیجات پخته شود. در این مرحله سیب زمینی را به صورت درشت خرد كنید و آن را به همراه عصاره ی مرغ و شوید به سوپ بیفزایید و در ظرف را ببندید تا سیب زمینی ها نیز پخته شود.  اكنون در كمی آب، حل كرده و به سوپ بیفزایید. اجازه دهید تا سوپ چند جوش بزند تا هم خامی آرد گرفته شود و هم سوپ غلیظ شود. در این زمان خامه را با مقداری سوپ آمیخته كرده و به سوپ بیفزایید و با آب لیمو، نمک و فلفل چاشنی بزنید و میل كنید.

 

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، سوپ کلم، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 580 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز