سوپ پیاز
مواد لازم برای 5 نفر:
۵۰۰ گرم................... پیاز
۵۰ گرم..................... كره
۵/۱ لیتر ....................عصاره ی مرغ یا گوشت
۴ برش...................... نان تست
۱۰۰ گرم................... پنیر گودای رنده شده
به اندازه ی لازم ..........نمک و فلفل
روش تهیه :
كره را در ظرف مناسبی ذوب كنید; سپس پیاز را كه پیشاپیش به صورت خلال خرد كرده اید، در آن تفت دهید تا طلا یی رنگ شود (دقت كنید رنگ آن زیاد تغییر نكند); بعد عصاره ی مرغ یا گوشت را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه كنید و با حرارت ملا یم بپزید. نان تست را به دلخواه برش و قالب بزنید و سپس در توستر یا در فر برشته كنید; آن گاه پنیر گودا را روی آن بریزید. سوپ را در ظرف مناسبی كه بتوان در فر قرار داد بریزید و نان تست همراه با پنیر را روی آن قرار دهید; بعد در فری كه گریل آن پیشاپیش گرم شده قرار دهید تا پنیر، آب شده و طلا یی شود; سپس از فر خارج نموده و با همان ظرف سرو كنید.
پیش نهاد: در صورت تمایل می توانید ۲۰۰ گرم قارچ را ورقه نموده و كمی تفت دهید و همراه پیاز بپزید و سوپ را تهیه نمایید.