Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:47

28
بهمن
کوفته

کوفته

طرز تهیه کوفته

کوفته

 

 

مواد لازم :

 

۲۰۰ گرم .....................................گوشت چرخ كرده

۲۰۰ گرم ....................................سیب زمینی پخته شده

۲ قاشق غذاخوری ........................پیاز داغ نگینی

۱ قاشق غذاخوری........................ رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری .......................زرشک

۲ عدد ........................................تخم مرغ پخته

۱ پیمانه .....................................گشنیز ریز خرد شده

۱ قاشق چای خوری..................... زیره ساییده

یک سوم قاشق چای خوری ...........زعفران ساییده شده (كه در كمی آب هم حل شده است)

۳ عدد ........................................تخم مرغ

۱ پیمانه...................................... آرد سوخاری

به مقدار لا زم مغز........................ گردو برای وسط كوفته

به مقدار لا زم ............................روغن مخصوص سرخ كردنی

یک دوم چای خوری.................... فلفل

یک قاشق چای ........................خوری ادویه

 

روش تهیه :

 

ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با نمک، فلفل، ادویه روی حرارت با ۲ قاشق غذاخوری روغن كمی تفت دهید. زیره، زعفران و رب گوجه فرنگی را اضافه نموده ۲ دقیقه دیگر با حرارت ملا یم تفت بدهید. سپس پیاز داغ و گشنیز خرد شده را بیفزایید، پس از مخلوط نمودن از روی حرارت برداشته اجازه دهید كمی خنک شود (حدود ۵ دقیقه). تخم مرغ و سیب زمینی رنده درشت شده و زرشک كه باید كاملا  خشک و بدون آب باشد را اضافه كنید. سپس ۱ عدد از تخم مرغ ها را داخل آن شكسته و مواد را با قاشق خوب مخلوط نمایید.

در این زمان مزه را تست كنید. از نظر طعم باید خوشمزه باشد. اگر نمک و فلفل نیاز داشت كمی اضافه كنید. مایه باید حالت چسبندگی پیدا كند. از مواد به اندازه یک نارنگی كوچک برداشته یک چهارم از مغز گردو را در وسط آن قرار دهید و به شكل گرد گلوله كنید و خوب در دست به هم فشرده نمایید.

سپس در آردسوخاری بغلتانید و در سینی بچینید (به مدت ۳۰ دقیقه كوفته ها را در یخچال قرار دهید تا روی هم نباشند) بعد، از یخچال بیرون آورده ۲ عدد تخم مرغ را با چنگال زده كمی از تخم مرغ ها را روی كوفته مالیده (زیاد نه) و در روغن فراوان و داغ با حرارت ملا یم سرخ كنید تا طلا یی شود. در هنگام سرخ شدن چنگال به آن نزنید به آرامی با قاشق پس از سرخ شدن از روغن خارج كنید و در صافی قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود. سپس در دیس بچینید و با خیار شور، گوجه فرنگی و سبزیجات خام یا پخته مصرف نمایید.

 

برچسب ها: کوفته، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز