خمیر پیتزا
مواد لازم :
۴ فنجان .........................................آرد سفید گندم
یک دوم.......................................... فنجان شیر
یک چهارم فنجان............................. روغن مایع
یک قاشق چای خوری..................... شكر
یک قاشق چای خوری..................... نمک
یک دوم قاشق چای خوری............. مایه خمیر
یک سوم قاشق چای خوری........... بهبود دهنده نان
آب ولرم به میزان لا زم (۲ فنجان)
روش تهیه :
شیر را كمی گرم كرده و مایه خمیر، شكر، نمک و بهبود دهنده نان را در آن حل كنید و آب ولرم را به آن اضافه كنید.
روغن را نیز به مایه افزوده و خوب هم بزنید.
آرد را به آب و شیر و مواد دیگر كم كم اضافه كنید و خوب ورز دهید تا حدی كه دیگر خمیر به دست نچسبد.
روی خمیر را بسته و در جای نسبتا گرم قرار دهید تا پف كند.
بعد از حدود ۲ ساعت خمیر را در ظرف پیتزا پهن كرده و آماده كنید.