Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 09:12

28
بهمن
فیله ماهی

فیله ماهی

طرز تهیه فیله ماهی

فیله ماهی

 

 

مواد لازم : 

 

۵۰۰ گرم........................... فیله ماهی

۱ كیلو.............................. سبزی ماهی

۲ عدد .............................پیاز خلا|ل شده

۳ حبه............................. سیر رنده شده

یک پیمانه......................... آب تمر هندی

۱ قاشق غذاخوری ............آرد گندم

۱ قاشق غذاخوری............. رب گوجه|فرنگی

به میزان لا|زم ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل

 

روش تهیه : 

 

سبزی ماهی را پس از شستن ریز خرد كنید. ماهی را به|اندازه دلخواه برش زده نمک بزنید. بعد از یک ساعت، شسته در صافی قرار دهید. نصف بسته تمر هندی را در یک پیمانه آب ولرم به مدت پانزده دقیقه خیس كنید و در صافی بریزید تا هسته|های آن جدا شود. آرد گندم را در آب تمر حل كنید. یک پیمانه روغن را در ظرفی بریزید. پیاز خلا|ل شده را با یک پیمانه روغن در ظرفی روی حرارت ملا|یم قرار داده هم بزنید تا طلا|یی رنگ شود. سیر رنده شده، ادویه|جات و سبزیجات را افزوده هم بزنید تا آب سبزی گرفته و سبزی سرخ شود. رب|گوجه|فرنگی و بعد فیله ماهی را اضافه كرده مقداری تفت دهید. سپس آب تمر را افزوده هم بزنید. در پایان مقداری آب جوش بریزید به حدی كه روی ماهی|ها را بگیرد. زمانی كه به جوش آمد حرارت را ملا|یم كرده تا جا افتاده شود و به روغن بیفتد.

برچسب ها: فیله ماهی، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 747 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز