Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 11:33

12
آبان
آش سبزی

آش سبزی

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. مخلوط سبزی، پیازداغ، سیب‌زمینی، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و صبر كنید تا آش بپزد. آن‌گاه آرد را در 1 پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با شیر، به آش بیفزائید.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 6- 8 نفر

گشنیز خرد كرده            150 گرم

جعفری خردكرده            150 گرم

شوید خردكرده              150 گرم

اسفناج خردكرده           400 گرم

تره خردكرده                 100 گرم

پیازداغ                        4 قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی خردكرده     4 عدد

نمك و فلفل                 به میزان لازم

ادویۀ مخلوط                به میزان لازم

آرد                            2 قاشق سوپخوری

آب سرد                    1 پیمانه

شیر                         500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

تخم‌مرغ همزده          2 عدد

روش تهیه آش سبزی

در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. مخلوط سبزی، پیازداغ، سیب‌زمینی، نمك، فلفل و ادویه را بیفزائید و صبر كنید تا آش بپزد. آن‌گاه آرد را در 1 پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با شیر، به آش بیفزائید. و 10 دقیقه آن را بجوشانید. اینك تخم‌مرغ‌ را در آش بریزید و هم بزنید تا بپزد. بعد آن را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید این آش را با كشك یا آبغوره میل نمائید.

 

برچسب ها: آش، آشپزی با آش، روش تهیه آش سبزی، آش سبزی، آموزش آش سبزی، مواد لازم آش سبزی، آش با سبزی تعداد بازديد: 1127 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز