Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:26

4
بهمن
سس آلفردو

سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو

 سس آلفردو

 

مواد لازم

كره  ......................................2 قاشق سوپخوری

خامة صبحانه .........................250 میلی لیتر (1 پیمانه)

نمك و فلفل ...........................به میزان لازم

پنیر پارمسان رنده كرده............60 گرم

 

روش تهیه:

كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. خامه را كم كم بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. آن‌گاه نمك و فلفل را به سس بیفزائید و سس را حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا اندكی غلیظ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر كاملا در سس حل شود. از این سس، اغلب برای تهیة پاستا فتوچینی استفاده می‌شود. همچنین می‌توانید در تهیة انواع مختلف پیتزا، مرغ، میگو و كوفته نیز از این سس بهره بگیرید و یا آن را روی سبزی پخته همچون براكلی، گل‌كلم و سیب‌زمینی بریزید و میل كنید.

 

برچسب ها: زندگی آنلاین، اموزش اشپزی، سس آلفردو تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز