سس آلفردو
مواد لازم
كره ......................................2 قاشق سوپخوری
خامة صبحانه .........................250 میلی لیتر (1 پیمانه)
نمك و فلفل ...........................به میزان لازم
پنیر پارمسان رنده كرده............60 گرم
روش تهیه:
كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت آب كنید. خامه را كم كم بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. آنگاه نمك و فلفل را به سس بیفزائید و سس را حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا اندكی غلیظ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر را بیفزائید و هم بزنید تا پنیر كاملا در سس حل شود. از این سس، اغلب برای تهیة پاستا فتوچینی استفاده میشود. همچنین میتوانید در تهیة انواع مختلف پیتزا، مرغ، میگو و كوفته نیز از این سس بهره بگیرید و یا آن را روی سبزی پخته همچون براكلی، گلكلم و سیبزمینی بریزید و میل كنید.