Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:59

5
خرداد
خوراك ماهیچه معطر

خوراك ماهیچه معطر

روش تهیه خوراك ماهیچه معطر

فاطمه درویش

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد                                                75 گرم

نمك و فلفل                                   به میزان لازم

ماهیچه گوساله با استخوان              4 عدد

روغن زیتون                                    5 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                                  2 عدد

سیر له كرده                                  3 حبه

كرفس خرد كرده                             5 ساقه

هویج خرد كرده                              3 عدد درشت

آب گوشت                                    یك‌ونیم لیتر

پوره گوجه‌فرنگی                           480 گرم

برگ بو                                        3 عدد

آویشن                                       یك‌دوم قاشق چایخوری

رزماری                                       2 شاخه

آرد ذرت                                      3 قاشق سوپخوری

آب                                            60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

جعفری خرد كرده                        20 گرم

روش تهیه خوراك ماهیچه معطر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آن‌گاه آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه گوشت را بشوئید، خشك كنید و در مخلوط آرد بغلتانید. سپس روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا داغ شود. حالا گوشت را حدود 8 دقیقه در روغن، تفت دهید و بعد از قابلمه، بیرون آورید.

اكنون پیاز، سیر، كرفس و هویج را در همان قابلمه، در روغن تفت دهید و آب گوشت، پوره گوجه‌فرنگی، ‌برگ بو، آویشن، رزماری و گوشت را به مواد درون قابلمه بیفزائید و بپزید تا گوشت نرم شود.

اینك آرد ذرت را در آب سرد حل كنید و آن را كم كم درون گوشت بریزید و هم بزنید تا سس، ‌قدری غلیظ شود. حالا برای هر نفر، مقداری پوره سیب‌زمینی در بشقاب بریزید و خوراك گوشت را رویش قرار دهید و با جعفری بیارائید.

یادآوری: برای تهیه پوره‌سیب‌زمینی؛ یك كیلوگرم سیب‌زمینی پخته و پوره كرده را با یك پیمانه شیر و 80 گرم كره، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیوسته آن را هم بزنید تا پوره، صاف و یكدست شود. حالا اندكی نمك و فلفل به آن بزنید.

 

برچسب ها: خوراک، خوراک ماهیچه، خوراک ماهیچه معطر، روش تهیه خوراک ماهیچه، آموزش خوراک ماهیچه، مواد لازم خوراک ماهیچه، آشپزی با ماهیچه تعداد بازديد: 571 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز