فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 75 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
ماهیچه گوساله با استخوان 4 عدد
روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 2 عدد
سیر له كرده 3 حبه
كرفس خرد كرده 5 ساقه
هویج خرد كرده 3 عدد درشت
آب گوشت یكونیم لیتر
پوره گوجهفرنگی 480 گرم
برگ بو 3 عدد
آویشن یكدوم قاشق چایخوری
رزماری 2 شاخه
آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری
آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
جعفری خرد كرده 20 گرم
روش تهیه خوراك ماهیچه معطر
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آنگاه آرد، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه گوشت را بشوئید، خشك كنید و در مخلوط آرد بغلتانید. سپس روغن زیتون را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا داغ شود. حالا گوشت را حدود 8 دقیقه در روغن، تفت دهید و بعد از قابلمه، بیرون آورید.
اكنون پیاز، سیر، كرفس و هویج را در همان قابلمه، در روغن تفت دهید و آب گوشت، پوره گوجهفرنگی، برگ بو، آویشن، رزماری و گوشت را به مواد درون قابلمه بیفزائید و بپزید تا گوشت نرم شود.
اینك آرد ذرت را در آب سرد حل كنید و آن را كم كم درون گوشت بریزید و هم بزنید تا سس، قدری غلیظ شود. حالا برای هر نفر، مقداری پوره سیبزمینی در بشقاب بریزید و خوراك گوشت را رویش قرار دهید و با جعفری بیارائید.
یادآوری: برای تهیه پورهسیبزمینی؛ یك كیلوگرم سیبزمینی پخته و پوره كرده را با یك پیمانه شیر و 80 گرم كره، در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. سپس پیوسته آن را هم بزنید تا پوره، صاف و یكدست شود. حالا اندكی نمك و فلفل به آن بزنید.