Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 17:06

5
خرداد
سوپ پاستای ایتالیائی

سوپ پاستای ایتالیائی

روش تهیه سوپ پاستای ایتالیائی

فاطمه درویش

 

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

آب گوشت                                           1 لیتر (4 پیمانه)

اسفناج خرد كرده                                 50 گرم

پاستا                                                 750 گرم

تخم‌مرغ                                             1 عدد

پنیر پارمسان رنده كرده                        2 قاشق سوپخوری

نمك                                                 یك‌چهارم قاشق چایخوری

فلفل                                               یك هشتم قاشق چایخوری

پنیر پارمسان رنده كرده (اضافی)          2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه سوپ پاستای ایتالیائی

آب گوشت و اسفناج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید. پاستا را بیفزائید و حدود 8 دقیقه، بپزید. آن‌گاه تخم‌مرغ را با 2 قاشق سوپخوری از آب گوشت، پنیر پارمسان، نمك و فلفل مخلوط كنید و درون سوپ بریزید.

سپس 1 دقیقه، سوپ را بجوشانید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و در سوپخوری بكشید. حالا پنیر پارمسان (اضافی) را روی سوپ بپاشید و سوپ را با اسفناج خرد كرده بیارائید.

 

 

برچسب ها: سوپ، آشپزی با پاستا، مواد لازم سوپ، سوپ پاستا، سوپ ایتالیایی، آموزش سوپ پاستا، روش تهیه سوپ پاستا تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز