فاطمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
آب گوشت 1 لیتر (4 پیمانه)
اسفناج خرد كرده 50 گرم
پاستا 750 گرم
تخممرغ 1 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده 2 قاشق سوپخوری
نمك یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل یك هشتم قاشق چایخوری
پنیر پارمسان رنده كرده (اضافی) 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه سوپ پاستای ایتالیائی
آب گوشت و اسفناج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید. پاستا را بیفزائید و حدود 8 دقیقه، بپزید. آنگاه تخممرغ را با 2 قاشق سوپخوری از آب گوشت، پنیر پارمسان، نمك و فلفل مخلوط كنید و درون سوپ بریزید.
سپس 1 دقیقه، سوپ را بجوشانید و بعد آن را از روی حرارت بردارید و در سوپخوری بكشید. حالا پنیر پارمسان (اضافی) را روی سوپ بپاشید و سوپ را با اسفناج خرد كرده بیارائید.