Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:21

5
خرداد
سالاد پاستا و سوسیس خانگی

سالاد پاستا و سوسیس خانگی

روش تهیه سالاد پاستا و سوسیس خانگی

اعظم گلزارمنش

 

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

پاستا پنه پخته و خنك شده                              125 گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خرد كرده)                 2 عدد

فلفل دلمه‌ای زرد (خلالی خرد كرده)                   2 عدد

قارچ (ورقه‌ای خرد كرده)                                   125 گرم

زیتون سیاه بی هسته                                     155 گرم

برگ اسفناج ریز خرد كرده                                5 عدد

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

گوشت چرخكرده                                            350 گرم

سوسیس چرخكرده                                        185 گرم

سیر له كرده                                                 2 حبه

رزماری                                                       یك چهارم قاشق چایخوری

ریحان ریز خرد كرده                                      1 قاشق سوپخوری

ژامبون ریز خرد كرده                                     2 ورق

روغن زیتون                                               1 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                                                به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس ریحان

روغن زیتون                                               125 میلی لیتر (یك‌دوم پیمانه)

سركه بالزامیك                                          60 میلی لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

ریحان خرد كرده                                         2 قاشق چایخوری

ارگانو                                                      یك چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                              به میزان لازم

 روش تهیه سالاد پاستا و سوسیس خانگی

پاستا، سوسیس خانگی، فلفل‌های دلمه‌ای، قارچ و زیتون را در كاسه مناسبی بریزید، سس ریحان را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آن‌گاه سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و با برگ اسفناج بیارائید.

روش تهیه سوسیس خانگی: گوشت چرخكرده، سوسیس، سیر، رزماری، ریحان، ژامبون، روغن زیتون و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه هر بار قدری از مایه فراهم كرده، بردارید و به درازای10 سانتیمتر، به شكل سوسیس درآورید.

سپس سوسیس‌ها را در سینی مناسبی بگذارید و زیر گریل فر به مدت تقریبی10-15 دقیقه برشته كنید. در این میان، گاهی سوسیس‌ها را برگردانید تا بطور یكنواخت برشته شود. حالا سوسیس‌ها را كنار بگذارید تا خنك شوند و آنها را حلقه‌ای خرد كنید.

روش تهیه سس ریحان: روغن زیتون، سركه، ریحان، ارگانو و فلفل سیاه را در شیشه در‌داری بریزید، در شیشه را محكم ببندید و شیشه را خوب تكان دهید تا سس صاف و یكنواخت شود.

 

برچسب ها: سالاد، سالاد پاستا، روش تهیه سالاد پاستا، سالاد با سوسیس، سالاد خانگی، آموزش سالاد پاستا، پاستا و سوسیس تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز