اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
پاستا پنه پخته و خنك شده 125 گرم
فلفل دلمهای قرمز (خلالی خرد كرده) 2 عدد
فلفل دلمهای زرد (خلالی خرد كرده) 2 عدد
قارچ (ورقهای خرد كرده) 125 گرم
زیتون سیاه بی هسته 155 گرم
برگ اسفناج ریز خرد كرده 5 عدد
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
گوشت چرخكرده 350 گرم
سوسیس چرخكرده 185 گرم
سیر له كرده 2 حبه
رزماری یك چهارم قاشق چایخوری
ریحان ریز خرد كرده 1 قاشق سوپخوری
ژامبون ریز خرد كرده 2 ورق
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس ریحان
روغن زیتون 125 میلی لیتر (یكدوم پیمانه)
سركه بالزامیك 60 میلی لیتر (یكچهارم پیمانه)
ریحان خرد كرده 2 قاشق چایخوری
ارگانو یك چهارم قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه سالاد پاستا و سوسیس خانگی
پاستا، سوسیس خانگی، فلفلهای دلمهای، قارچ و زیتون را در كاسه مناسبی بریزید، سس ریحان را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. آنگاه سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و با برگ اسفناج بیارائید.
روش تهیه سوسیس خانگی: گوشت چرخكرده، سوسیس، سیر، رزماری، ریحان، ژامبون، روغن زیتون و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه هر بار قدری از مایه فراهم كرده، بردارید و به درازای10 سانتیمتر، به شكل سوسیس درآورید.
سپس سوسیسها را در سینی مناسبی بگذارید و زیر گریل فر به مدت تقریبی10-15 دقیقه برشته كنید. در این میان، گاهی سوسیسها را برگردانید تا بطور یكنواخت برشته شود. حالا سوسیسها را كنار بگذارید تا خنك شوند و آنها را حلقهای خرد كنید.
روش تهیه سس ریحان: روغن زیتون، سركه، ریحان، ارگانو و فلفل سیاه را در شیشه درداری بریزید، در شیشه را محكم ببندید و شیشه را خوب تكان دهید تا سس صاف و یكنواخت شود.