اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 4 نفر
خرده نان حدود 150 گرم
پنیر پارمسان رنده كرده 40 گرم
بادام آسیاب كرده 90 گرم
جعفری خرد كرده 2 قاشق سوپخوری
آویشن یك چهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
گوشت استیك گوساله 4 قطعه250 گرمی
آرد حدود 40 گرم
تخم مرغ همزده 2 عدد
روغن مخصوص سرخ كردن 4 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس
آب مرغ 125 میلی لیتر
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه 125 میلی لیتر
روش تهیه استیك گوشت و بادام
خرده نان، پنیر، بادام، جعفری، آویشن، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه گوشت را با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. حالا آنها را ابتدا در آرد، سپس در تخممرغ و بعد در مخلوط خردهنان بغلتانید و30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اكنون روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. آنگاه دو طرف استیكها را در روغن برشته و سرخ كنید. اینك استیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس میل كنید.
روش تهیه سس: آب مرغ، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.