Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 19:04

5
خرداد
استیك گوشت و بادام

استیك گوشت و بادام

روش تهیه استیك گوشت و بادام

اعظم گلزارمنش

 

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

خرده نان                                  حدود 150 گرم

پنیر پارمسان رنده كرده              40 گرم

بادام آسیاب كرده                      90 گرم

جعفری خرد كرده                     2 قاشق سوپخوری

آویشن                                   یك چهارم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                            به میزان لازم

گوشت استیك گوساله             4 قطعه‌250 گرمی

آرد                                        حدود 40 گرم

تخم مرغ همزده                      2  عدد

روغن مخصوص سرخ كردن       4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه سس

آب مرغ                               125 میلی لیتر

نمك و فلفل                        به میزان لازم

خامه                                 125 میلی لیتر

روش تهیه استیك گوشت و بادام

خرده نان، پنیر، بادام، جعفری، آویشن، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه گوشت را با بیفتك كوب بكوبید تا قدری نازك شود. حالا آن‌ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم‌مرغ و بعد در مخلوط خرده‌نان بغلتانید و30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

اكنون روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. آن‌گاه دو طرف استیك‌ها را در روغن برشته و سرخ كنید. اینك استیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس میل كنید.

روش تهیه سس:  آب مرغ، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: استیک، استیک گوشت، استیک با بادام، روش تهیه استیک، مواد لازم استیک، آموزش استیک، استیک گوشت با بادام تعداد بازديد: 666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز