اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6-8 نفر
پاستای پنه 500 گرم
نمك به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ كردن 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد متوسط
سیر له كرده 3 حبه
فیله مرغ خرد كرده 500 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده 500 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
خامه 250 گرم
بلوچیز خرد كرده 300 گرم
روش تهیه پاستا با بلوچیز و ریحان
در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه پاستا و نمك را بیفزائید و در حدود 8-10 دقیقه، آن را بپزید. سپس پاستا را در آبكش بریزید و كنار بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود.
بعد سیر را افزوده و 30 ثانیه تفت دهید. اكنون فیله مرغ را نیز در تابه بریزید و قدری تفت دهید و پس از آن قارچ، نمك و فلفل را بیفزائید و بگذارید بپزد. برای تهیه سس، خامه را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
آنگاه پنیر را بیفزائید و بگذارید پنیر آب شود. حالا این سس را درون مخلوط مرغ و قارچ بریزید و هم بزنید و آن را همراه با ریحان به پاستا بیفزائید. اینك مخلوط فراهم كرده را در قابلمه مناسبی بریزید و پاستا را به مدت 30 دقیقه، دم كنید.
یادآوری: میتوانید پاستا را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی 20دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.