تحريريه مجله دنيای تغذيه
مواد لازم
تخممرغ 2 عدد
شكر 50 گرم
آب انار 200 ميلی ليتر
پودر ژلاتين 2 قاشق چايخوری
آب 3 قاشق سوپخوری
خامهی فرمگرفته 300 گرم
كيك اسفنجی يك عدد به قطر 20 سانتيمتر
دانهی انار 200گرم
روش تهيه
زردههای تخممرغ را با شكر مخلوط كنيد، روی بخار آب جوش قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا كاملاً غليظ و كمرنگ شود. سپس از روی حرارت برداريد و آن را با آب انار گرم كرده مخلوط سازيد. پودر ژلاتين را روی آب بپاشيد و به روش بنماری حل كنيد و به مواد ياد شده بيفزائيد.
صبر كنيد مايه، كمی خنك شود. سپس خامهی فرم گرفته را اضافه نمائيد و خوب مخلوط سازيد. در آخر، سفيدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد. حالا آن را با مايه مخلوط نمائيد.
اينك كيك اسفنجی را از ارتفاع دو قسمت كنيد. يك قسمت از كيك را داخل قالب كمربندی قرار دهيد و موس انار را روی آن بريزيد. سپس لايهی ديگر كيك را روی آن بگذاريد و در يخچال نگهداريد. بعد از چند ساعت، دسر را از قالب بيرون آوريد و با خامهی فرم گرفته و دانههای انار بيارائيد.
يادآوری: شما می توانيد كيك اسفنجی را از قنادیها تهيه نماييد.