Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 18:30

3
بهمن
آش انار

آش انار

گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل، لپه و روغن را در قابلمه‌‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند. آن‌گاه برنج، آب انار و آب جوش را بیفزائید و روی حرارت ملایم، بپزید.

تحریریه مجله دنیای تغذیه 

 

 

مواد لازم آش انار

برای 6-8 نفر

گوشت چرخكرده                            300 گرم

زردچوبه                                        یك‌‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                                   به میزان لازم

لپه                                              85 گرم

روغن مایع                                    یك قاشق غذاخوری

برنج                                            225 گرم

آب انار                                        1 لیتر (4 پیمانه)

آب جوش                                    1 لیتر (4 پیمانه)

سبزی آش خرد كرده                     800 گرم (تره، جعفری، شوید، اسفناج و كمی گشنیز)

رب انار                                       5 قاشق سوپخوری

پیازداغ                                       10 قاشق سوپخوری

نعناع داغ                                    4 قاشق سوپخوری

روش تهیه آش انار

گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل، لپه و روغن را در قابلمه‌‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند. آن‌گاه برنج، آب انار و آب جوش را بیفزائید و روی حرارت ملایم، بپزید. حالا سبزی را درون آش بریزید و بگذارید آش جا بیفتد. اكنون رب انار،‌ 8 قاشق سوپخوری از پیازداغ و نیمی از نعناع‌داغ را به آش بیفزائید و هم بزنید.

سپس آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با باقیمانده‌ی پیازداغ و نعناع‌داغ بیارائید.

 

 

برچسب ها: آش انار، آشپزي با انار، روش تهيه آش انار، مواد لازم آش انار، چگونگي تهيه آش انار تعداد بازديد: 1137 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز