تحریریه مجله دنیای تغذیه
مواد لازم آش انار
برای 6-8 نفر
گوشت چرخكرده 300 گرم
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
لپه 85 گرم
روغن مایع یك قاشق غذاخوری
برنج 225 گرم
آب انار 1 لیتر (4 پیمانه)
آب جوش 1 لیتر (4 پیمانه)
سبزی آش خرد كرده 800 گرم (تره، جعفری، شوید، اسفناج و كمی گشنیز)
رب انار 5 قاشق سوپخوری
پیازداغ 10 قاشق سوپخوری
نعناع داغ 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه آش انار
گوشت، زردچوبه، نمك، فلفل، لپه و روغن را در قابلمهی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیوسته هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر كند. آنگاه برنج، آب انار و آب جوش را بیفزائید و روی حرارت ملایم، بپزید. حالا سبزی را درون آش بریزید و بگذارید آش جا بیفتد. اكنون رب انار، 8 قاشق سوپخوری از پیازداغ و نیمی از نعناعداغ را به آش بیفزائید و هم بزنید.
سپس آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با باقیماندهی پیازداغ و نعناعداغ بیارائید.