رب انار
مواد لازم
مواد لازم برای 500 گرم رب انار
انار ملس یا ترش ..............5 كیلوگرم
روش تهیه
انارها را بشوئید و دانههایش را درآورید. آنگاه آب انار را بگیرید و در قابلمهای كه بهتر است از جنس لعابی باشد، بریزید و روی اجاق قرار دهید. سپس آب انار را به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت تند و یكنواخت بجوشانید تا غلیظ شود. حالا صبر كنید تا رب انار خنك شود و آن را در شیشهی استریل كرده بریزید و در جای خنك و تاریك نگه دارید. در روش دیگر، دانههای انار را قدری له كنید و در قابلمهی مناسبی بریزید و 30 دقیقه روی حرارت بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و آب انار باقیمانده از آن را در قابلمهی دیگری بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی اجاق بجوشانید تا غلیظ شود.