Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 08:30

9
دی
رب انار

رب انار

طرز تهیه رب انار

رب انار

 

     مواد لازم 

 

مواد لازم برای 500 گرم رب انار

انار ملس یا ترش ..............5 كیلوگرم

 

 روش تهیه

 انارها را بشوئید و دانه‌هایش را درآورید. آن‌گاه آب انار را بگیرید و در قابلمه‌ای كه بهتر است از جنس لعابی باشد، بریزید و روی اجاق قرار دهید. سپس آب انار را به مدت تقریبی یك ساعت روی حرارت تند و یكنواخت بجوشانید تا غلیظ شود. حالا صبر كنید تا رب انار خنك شود و آن را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در جای خنك و تاریك نگه دارید. در روش دیگر، دانه‌های انار را قدری له كنید و در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و 30 دقیقه روی حرارت بپزید. سپس آن را در صافی بریزید و آب انار باقیمانده از آن را در قابلمه‌ی دیگری بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه روی اجاق بجوشانید تا غلیظ شود.

 

 

برچسب ها: رب انار، زندگی آنلاین، اموزش اشپزی تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز