Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 18:19

27
دی
پاستا با سس قارچ

پاستا با سس قارچ

روش تهیه پاستا با سس قارچ

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم پاستا با سس قارچ

 برای 4 نفر

پاستای شكل‌دار                             500 گرم

نمك                                            2 قاشق چایخوری

كره                                             100 گرم

پیاز ریز خردكرده                             4 عدد متوسط

قارچ خردكرده                                500 گرم

سیر له‌كرده                                  4 حبه

نمك و فلفل                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

زیرۀ سائیده                                 یك‌دوم قاشق چایخوری

مخلوط سبزی معطر خرد شده         2 قاشق سوپخوری (ترخون و ریحان)

رب گوجه‌فرنگی                           1 قاشق سوپخوری

خرده نان                                   2 قاشق سوپخوری

شیر                                        125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

روش تهیه پاستا با سس قارچ

قابلمه مناسب و بزرگی را از آب پر كنید، نمك را به آن بیفزائید و روی اجاق بجوشانید. پاستا را در آب جوش بپزید و همینكه نرم شد، در آبكش بریزید. آن‌گاه نیمی از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق آب كنید و پاستا را در آن بریزید. حالا باقیماندۀ كره را در تابهمناسب و گودی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس قارچ، سیر، نمك، فلفل، زیره، سبزی معطر و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 – 4 دقیقه، تفت دهید. آن‌گاه خرده نان را با شیر مخلوط كنید و به سس قارچ بیفزائید و سس را روی پاستا بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را به مدت 30 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

برچسب ها: روش تهیه پاستا با سس قارچ، پاستا با سس قارچ، مواد لازم براي تهيه پاستا با سس قارچ، آماده كردن پاستا، تهيه پاستا با سس قارچ تعداد بازديد: 662 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز