سرور چاووشی
مواد لازم پاستا با سس قارچ
برای 4 نفر
پاستای شكلدار 500 گرم
نمك 2 قاشق چایخوری
كره 100 گرم
پیاز ریز خردكرده 4 عدد متوسط
قارچ خردكرده 500 گرم
سیر لهكرده 4 حبه
نمك و فلفل یكدوم قاشق چایخوری
زیرۀ سائیده یكدوم قاشق چایخوری
مخلوط سبزی معطر خرد شده 2 قاشق سوپخوری (ترخون و ریحان)
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
خرده نان 2 قاشق سوپخوری
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه پاستا با سس قارچ
قابلمه مناسب و بزرگی را از آب پر كنید، نمك را به آن بیفزائید و روی اجاق بجوشانید. پاستا را در آب جوش بپزید و همینكه نرم شد، در آبكش بریزید. آنگاه نیمی از كره را در قابلمه بریزید و روی اجاق آب كنید و پاستا را در آن بریزید. حالا باقیماندۀ كره را در تابهمناسب و گودی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.
سپس قارچ، سیر، نمك، فلفل، زیره، سبزی معطر و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و 3 – 4 دقیقه، تفت دهید. آنگاه خرده نان را با شیر مخلوط كنید و به سس قارچ بیفزائید و سس را روی پاستا بریزید و مخلوط كنید. اكنون پاستا را به مدت 30 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.