سرور چاووشی
مواد لازم شيش كباب
برای 4 نفر
گوشت مغز ران برۀ بیاستخوان 450 گرم
پیاز كوچك دو نیمكرده 8 عدد
قارچ 225 گرم
فلفل دلمهای زرد خرد كرده 1 عدد
فلفل دلمهای سبز 1 عدد
گوجهفرنگی دو نیم كرده 4 عدد
كرۀ آبكرده 1 قاشق سوپخوری
بلغور گندم 150 گرم (1 پیمانه)
مواد لازم سس
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری
سیر لهكرده 2 حبه
پیاز رنده كرده 1 عدد درشت
اُرگانو 1 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه شيش كباب
گوشت را مكعبی خرد كنید و در سس بخوابانید. رویش را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت ترد و مزهدار شود. آنگاه گوشت، پیاز، قارچ، فلفل دلمهای و گوجهفرنگیها را به طور یك در میان به سیخ بكشید و روی منقل یا كبابپز برشته كنید و گاهی رویشان كره بمالید. حال كباب را روی بلغور پخته بگذارید و میل كنید.
روش تهیۀ سس: روغن زیتون، آبلیمو، سیر، پیاز، ارگانو، نمك و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
روش تهیۀ بلغور گندم: بلغور را بخیسانید و 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید. سپس آن را در صافی بریزید و همچنان كه گرم است میل كنید.