معصومه عیـوضی
موادلازم املت قارچ و براكلی
برای 2 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز حلقهای خرد كرده 1 عدد درشت
گوجه فرنگی حلقهای خرد كرده 2 عدد درشت
قارچ صدفی ورقهای خرد كرده 4 عدد
براكلی گلچه كرده 100 گرم
گل كلم گلچه كرده 100 گرم
فلفل دلمهای خلالی خرد كرده 1 نصفه
زردهی تخممرغ 2 عدد
پنیر پارمسان رنده كرده 3 قاشق سوپخوری
آویشن به میزان لازم
زعفران حلكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
سیر له كرده یك دوم قاشق چایخوری
ادویهی مخلوط یك دوم قاشق چایخوری
مرزه 1 شاخه
پنیر ورقهای سفید 4 عدد
روش تهیه املت قارچ و براكلی
روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم شود. آنگاه گوجه فرنگیها، قارچ، براكلی، گلكلم و فلفل دلمهای را روی پیاز بچینید و در تابه را بگذارید. حالا حرارت اجاق را كم كنید و بگذارید مخلوط سبزی بپزد.
سپس زردههای تخم مرغ، پنیر پارمسان، آویشن، زعفران، نمك، فلفل، سیر له كرده، ادویه و مرزه را در كاسه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. اكنون این مخلوط را در تابه روی سبزی بریزید و در تابه را بگذارید تا املت بپزد. بعد از چند دقیقه پنیر سفید را روی املت بچینید و میل كنید.