Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 10:36

27
مهر
گشنيز كباب

گشنيز كباب

لپه را بخیسانید، بپزید، چرخ كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید.

منیـژه غفوری

 

مواد لازم گشنيز كباب

برای 6-8 نفر

لپه              400 گرم

گوشت چرخكرده     500 گرم

پیاز رنده كرده         3 عدد متوسط

نمك و فلفل              به میزان لازم

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ   2 عدد

روغن مخصوص سرخكردن  به میزان لازم

گشنیز خرد كرده      200 گرم

پیازداغ     2 قاشق سوپخوری

آرد           1 قاشق سوپخوری

لیمو عمانی              6 عدد

 

روش تهیه گشنيز كباب

لپه را بخیسانید، بپزید، چرخ كنید و در كاسه‌ی مناسبی بریزید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید. در تابه‌ی مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. اكنون از مایه‌ی فراهم كرده، كوفته‌های كوچكی بسازید و در روغن‌داغ سرخ كنید. آن‌گاه در تابه‌ی دیگری، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. گشنیز را بیفزائید و تفت دهید. سپس پیازداغ و آرد را افزوده و 1 دقیقه‌ی دیگر آن را تفت دهید. اكنون لیموعمانی خیسانده را همراه با 2 پیمانه آب و به میزان كافی نمك و فلفل، به سس بیفزائید و بگذارید در حدود 30 دقیقه، بپزد. حالا كوفته‌ها را درون این سس بریزید و 5 دقیقه‌ی دیگر، بپزید تا گشنیز كباب جا بیفتد.

یادآوری: گشنیز كباب با نان سنگك یك ناهار آذربایجانی است.

 

برچسب ها: کباب، آموزش کباب، گشنيز كباب، مواد لازم گشنيز كباب، روش تهیه گشنيز كباب تعداد بازديد: 1818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز