Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 17:59

3
بهمن
سوپ گشنیز

سوپ گشنیز

روش تهیه سوپ گشنیز

سرور چاووشی

 

 

مواد لازم سوپ گشنیز

برای 2-4 نفر

جوی پخته                                        200 گرم

كره                                                25 گرم

آب مرغ                                           1 لیتر (4 پیمانه)

هویج پوست كنده و خرد كرده               1 عدد

سیب‌زمینی پوست كنده و خرد كرده       1 عدد

گشنیز ریز خرد كرده                           50 گرم

تخم‌مرغ                                          1 عدد

ماست غلیظ                                   250 گرم

نمك و فلفل                                    به میزان لازم

روش تهیه سوپ گشنیز

جو را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و كره و آب مرغ را به آن بیفزائید. آن‌گاه هویج و سیب‌زمینی را اضافه كنید و بگذارید بپزد. سپس گشنیز را درون سوپ بریزید ولی در قابلمه را نگذارید تا رنگ گشنیز تغییر نكند و اندكی نرم شود!

حالا تخم‌مرغ، ماست، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید و حرارت اجاق را كم كنید تا سوپ از جوش بیفتد. اكنون مخلوط ماست و تخم‌مرغ را به سوپ بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ماست نبُرد! سوپ پس از چند جوش، آماده‌ مصرف است.

 

برچسب ها: روش تهیه سوپ گشنیز، مواد لازم سوپ گشنيز، آشپزي با گشنيز، سوپ گشنيز، چگونگي سوپ گشنيز تعداد بازديد: 2347 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز