سرور چاووشی
مواد لازم سوپ گشنیز
برای 2-4 نفر
جوی پخته 200 گرم
كره 25 گرم
آب مرغ 1 لیتر (4 پیمانه)
هویج پوست كنده و خرد كرده 1 عدد
سیبزمینی پوست كنده و خرد كرده 1 عدد
گشنیز ریز خرد كرده 50 گرم
تخممرغ 1 عدد
ماست غلیظ 250 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سوپ گشنیز
جو را در قابلمه مناسبی بریزید و كره و آب مرغ را به آن بیفزائید. آنگاه هویج و سیبزمینی را اضافه كنید و بگذارید بپزد. سپس گشنیز را درون سوپ بریزید ولی در قابلمه را نگذارید تا رنگ گشنیز تغییر نكند و اندكی نرم شود!
حالا تخممرغ، ماست، نمك و فلفل را با هم مخلوط نمائید و حرارت اجاق را كم كنید تا سوپ از جوش بیفتد. اكنون مخلوط ماست و تخممرغ را به سوپ بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا ماست نبُرد! سوپ پس از چند جوش، آماده مصرف است.