Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 22 دی 1403 - 21:12

3
بهمن
تراسفناج

تراسفناج

رو ش تهیه تراسفناج

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم تراسفناج

برای 4 -6 نفر

لپه                                      200 گرم

كره                                      30 گرم

روغن مایع                            2 قاشق سوپخوری

سیر له كرده                         2 حبه

زردچوبه                               یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                           به میزان لازم

پیازداغ                                 3 قاشق سوپخوری

رب انار                                2 قاشق سوپخوری

اسفناج خرد كرده و پخته         500 گرم

تخم‌مرغ همزده                     1 عدد

رو ش تهیه تراسفناج

لپه را بخیسانید و بپزید. كره و روغن را در تابه‌ مناسبی، ‌بریزید و روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه سیر، زردچوبه، نمك، فلفل و پیازداغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب انار و لپه را افزوده و مخلوط كنید.

حالا اسفناج را بیفزائید و 5 دقیقه، روی حرارت تفت دهید. اكنون تخم‌مرغ را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید تا بپزد. اینك خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با ماست بیارائید.

 

برچسب ها: رو ش تهیه تراسفناج، تر اسفناج، آشپزي با اسفناج، مواد لازم تر اسفناج، آموزش تر اسفناج تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فیلم روز
تصویر روز