اعظم گلزارمنش
مواد لازم تراسفناج
برای 4 -6 نفر
لپه 200 گرم
كره 30 گرم
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
سیر له كرده 2 حبه
زردچوبه یكدوم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پیازداغ 3 قاشق سوپخوری
رب انار 2 قاشق سوپخوری
اسفناج خرد كرده و پخته 500 گرم
تخممرغ همزده 1 عدد
رو ش تهیه تراسفناج
لپه را بخیسانید و بپزید. كره و روغن را در تابه مناسبی، بریزید و روی حرارت قرار دهید. آنگاه سیر، زردچوبه، نمك، فلفل و پیازداغ را بیفزائید و تفت دهید. سپس رب انار و لپه را افزوده و مخلوط كنید.
حالا اسفناج را بیفزائید و 5 دقیقه، روی حرارت تفت دهید. اكنون تخممرغ را افزوده و پیوسته آن را هم بزنید تا بپزد. اینك خوراك را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با ماست بیارائید.