معصومه عیوضی
مواد لازم برای 2 نفر
اسفناج 300 گرم
پرتقال شیرین 1 عدد
گردوی خرد كرده 50 گرم
انار دان كرده 1 عدد
آب پرتقال شیرین 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
نمك به میزان لازم
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
كنجد خام 20 گرم
روش تهیه سالاد اسفناج با پرتقال و انار
برگهای اسفناج را بشوئید و روی هوله كاغذی آشپزخانه، خشك كنید. آنگاه پرتقال را فیله كنید و دانهها و پوستهای اضافیش را بگیرید و حلقهای خرد كنید. حالا اسفناج، پرتقال، گردو و انار را در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید.
سپس آب پرتقال، نمك و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را روی سالاد بریزید. اكنون سالاد را با كنجد بیارائید و میل كنید.