Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:42

19
خرداد
سالاد اسفناج با پرتقال و انار

سالاد اسفناج با پرتقال و انار

روش تهیه سالاد اسفناج با پرتقال و انار

معصومه عیوضی

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

اسفناج                         300 گرم

پرتقال شیرین                1 عدد

گردوی خرد كرده            50 گرم

انار دان كرده                  1 عدد

آب پرتقال شیرین          125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

نمك                            به میزان لازم

روغن زیتون                  3 قاشق سوپخوری

كنجد خام                    20 گرم

روش تهیه سالاد اسفناج با پرتقال و انار

برگ‌های اسفناج را بشوئید و روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه، خشك كنید. آن‌گاه پرتقال را فیله كنید و دانه‌ها و پوست‌های اضافیش را بگیرید و حلقه‌ای خرد كنید. حالا اسفناج، پرتقال، گردو و انار را در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید.

سپس آب پرتقال، نمك و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید و آن را روی سالاد بریزید. اكنون سالاد را با كنجد بیارائید و میل كنید.

 

برچسب ها: سالاد، سالاد اسفناج، روش تهیه سالاد اسفناج، آموزش سالاد، آشپزی با اسفناج، سالاد با پرتقال، سالاد با انار تعداد بازديد: 895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز